Μιχάλης Ιατρόπουλος: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του από τη Μαρία Εγγλέζου, μετά από 10 χρόνια γάμου!

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και η Μαρία Εγγλέζου δεν είναι πια μαζί. Το περασμένο καλοκαίρι, το ζευγάρι πέρασε μια σοβαρή σοβαρή κρίση στο γάμο του και ο χωρισμός δεν άργησε να έρθει. Ωστόσο, μέχρι πρότινος, κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει το εν λόγω γεγονός.

Το πρωί της Τρίτης, όμως, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια ότι έχει χωρίσει από την επί δέκα χρόνια σύζυγό του.

«Με την κυρία Εγγλέζου ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ανδρόγυνο για πάντα. Όταν κάποιοι άνθρωποι έχουν ζήσει μαζί δύσκολες καταστάσεις δεν νομίζω ότι χωρίσουν ποτέ. Το αν ζουν μαζί ή όχι αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο. Ο καθένας συνεχίζει τη ζωή του. Δε με ενόχλησαν τα δημοσιεύματα χωρισμού. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία Εγγλέζου ήταν η τέταρτη σύζυγος του Μιχάλη Ιατρόπουλου, καθώς ο ηθοποιός έχει παντρευτεί άλλες τρεις φορές και έχει αποκτήσει τρία παιδιά από διαφορετικές γυναίκες.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More