Μιχάλης Ιατρόπουλος: Συγκινήθηκε με την έκπληξη της κόρης του

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε σήμερα τον Μιχάλη Ιατρόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και κάποια στιγμή η συζήτηση έφτασε στα παιδιά του. Με αφορμή την αναφορά στην κόρη του Μαρία, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκαν μέσω skype την κόρη του ηθοποιού. Εκείνος δεν πίστευε αυτό που έβλεπε.

«Το παιδί μου. Μαράκι; Πως έτσι εμφανίστηκες εσύ εκεί; Τι έγινε, θαύμα;» είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος χωρίς να κρύψει τη συγκίνησή του.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η κόρη του Μιχάλη Ιατρόπουλου η οποία μιλώντας για τον μπαμπά της ανέφερε: 

«Με πείσανε. Μη συγκίνησε. Μια έκπληξη σου κάνουμε. Από τον μπαμπά μου έχω πάρει τον αυθορμητισμό και καμιά φορά τον παρορμητισμό. Ο μπαμπάς μου έχει μια καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ, δε ξέρω κατά πόσο αφήνει τον εαυτό του να ξεδιπλωθεί όταν βγαίνει στην τηλεόραση αλλά πραγματικά είναι ένας άνθρωπος που θες να έχεις στην παρέα. Κλαις από τα γέλια μαζί του.

Θέλω να πω 2-3 λόγια για τον μπαμπά μου γιατί τα αξίζει. Είναι ο πιο εργατικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ. Δουλεύει σαν σκυλί. Δε φοβάται καμία δουλειά. Δεν είναι ψωνισμένος ποτέ και σε τίποτα. Μπορεί να αναλάβει από το να βάψει ένα σπίτι μέχρι το να έχει 100 υπαλλήλους από κάτω του. Είχα χαμαιλέον, είναι αυθόρμητος, είναι πολυτάλαντος και κατά τη γνώμη μου από τους πιο ευθείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει».

Ακούγοντας όλα αυτά από το στόμα της κόρης του, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος δάκρυσε και ανέφερε:

«Αυτά δε πρέπει να λέγονται. Αυτά είναι για ανθρώπους που μας έχουν ζήσει. Ο κόσμος έχει μια άλλη εντύπωση για μένα. Πολλοί έχουν μια άλλη εντύπωση για μένα λόγω του ντόμπρου χαρακτήρα μου και επειδή λέω τα πράγματα με το όνομά τους… Παρεξηγείται αυτό πολλές φορές όπως έχει παρεξηγηθεί και η επί 40 έτη θητεία μου στη νύχτα. Ευχαριστώ το παιδί μου που επιβεβαιώνει το γνήσιο του χαρακτήρα μου και την εργατικότητά μου. Θέλω να είναι καλά αυτή, η εγγονή μου και ο γαμπρός μου. Είμαι ευγνώμων που υπάρχουν στη ζωή μου… Τελευταία συγκινούμαι και θα μας περάσουν για κλαψιάρηδες».

Read More

And More