Μιχάλης Ιατρόπουλος: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με την κόρη του Μαρία

Τον Μιχάλη Ιατρόπουλο συνάντησε ο φωτογραφικός φακός πριν λίγες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνει τη βόλτα του με την κόρη του Μαρία.

Η Μαρία Ιατροπούλου πρόκειται για το πρώτο από τα τρία παιδιά του ηθοποιού που τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά ρούχων. Οι δυο τους έχουν μια πολύ όμορφη και υγιή σχέση ενώ πρόσφατα η Μαρία κατάφερε να συγκινήσει τον μπαμπά της με την έκπληξη που του έκανε στον τηλεοπτικό αέρα.

Συγκεκριμένα η Μαρία είχε εμφανιστεί μέσω skype στον αέρα του “Πρωινού” όπου είχε πάει καλεσμένος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και μιλώντας για τον μπαμπά της είχε πει:

«Ο μπαμπάς μου έχει μια καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ, δε ξέρω κατά πόσο αφήνει τον εαυτό του να ξεδιπλωθεί όταν βγαίνει στην τηλεόραση αλλά πραγματικά είναι ένας άνθρωπος που θες να έχεις στην παρέα. Κλαις από τα γέλια μαζί του.

Θέλω να πω 2-3 λόγια για τον μπαμπά μου γιατί τα αξίζει. Είναι ο πιο εργατικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ. Δουλεύει σαν σκυλί. Δε φοβάται καμία δουλειά. Δεν είναι ψωνισμένος ποτέ και σε τίποτα. Μπορεί να αναλάβει από το να βάψει ένα σπίτι μέχρι το να έχει 100 υπαλλήλους από κάτω του. Είχα χαμαιλέον, είναι αυθόρμητος, είναι πολυτάλαντος και κατά τη γνώμη μου από τους πιο ευθείς ανθρώπους που έχω γνωρίσει».

Φωτογραφίες: Ndp

Read More

And More