Πάνος Ζάρλας: Ο καλύτερος φίλος που έκανε μέσα στο Power Of Love τον αποχαιρετά και συγκινεί

Ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής και είδηση του τραγικού θανάτου του σόκαρε το Πανελλήνιο.  Ο νικητής του Power of love 1 είχε ένα τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου, και άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Συγκεκριμένα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Οι πρώην συμπαίκτες του στο POL, αλλά και άνθρωποι που τον γνώριζαν προσωπικά και τον αγαπούσαν, σοκαρισμένοι από την τραγική είδηση, αποχαιρετούν  από χθες τον άτυχο 28χρονο μέσα από τα social media, με αναρτήσεις που ραγίζουν καρδιές.

Ένας από αυτούς είναι και ο πρώην συμπαίκτης του, Μιχάλης Κάββαλος, με τον οποίο γνωρίστηκε μέσα στο παιχνίδι και από τότε έγιναν πολύ καλοί φίλοι. Συγκεκριμένα, ο γοητευτικός Κρητικός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Πάνου Ζάρλα και στη λεζάντα που την συνόδευε τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

“Αδερφέ από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα σε έβαλα μέσα στην καρδιά μου όπως και εσύ έκανες το ίδιο και ήμασταν σαν αδέρφια και ότι και να χρειαζόμασταν ήταν ο ένας δίπλα στον άλλο. Δεν θέλω να πιστέψω αυτό που έγινε. Θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Αδερφέ καλό παράδεισο και εκεί ψηλά να ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα συναντηθούμε”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός, ωστόσο, συνεχίστηκε και μέσα από τα InstaStories του…

Οι δυο τους ήταν πολύ δεμένοι και περνούσαν πολύ χρόνο μαζί όταν ο Μιχάλης ταξίδευε στην Αθήνα.

Read More

And More