Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης επιστρέφει στο Mega το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, στις 08.50, µε την εκποµπή «Oλα για τη ζωή µας». Ο δημοσιογράφος έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Σπυριδούλα Τριάντου και το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που είχε με τον κορονοϊό, αλλά και στον θάνατο του πατέρα του.

Διάβασε το σχετικό απόσπασμα:

Μετά την περιπέτειά σας µε τον COVID, η οποία ήταν αρκετά δυσάρεστη για εσάς, τι είναι αυτό που νιώσατε εκείνη την περίοδο και θα θυµάστε για πάντα;

Ότι δεν υπάρχουν δεδοµένα. ∆εν είναι δεδοµένο να ξυπνάς κάθε πρωί και να βλέπεις τον ήλιο να ανατέλλει. Αυτό που θα θυµάµαι πάντα είναι η µοναξιά της συγκεκριµένης ασθένειας και ο φόβος του θανάτου.

Πώς το αντιµετωπίσατε; Υπήρχαν άνθρωποι που σας στάθηκαν ή κάποιοι… φοβήθηκαν;

Κατανοώ απολύτως αυτούς που φοβήθηκαν, ευχαριστώ πολύ αυτούς που µου στάθηκαν -και είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ- και συγχωρώ αυτούς που αδιαφόρησαν.

Πόσο σας στοίχισε η απώλεια του πατέρα σας;

Ο πατέρας µου «έφυγε» στα χέρια µου και αισθάνθηκα ευλογία που µπόρεσα να τον αποχαιρετίσω µε αυτόν τον τρόπο. Μου λείπει, αλλά πάντα είναι στην καρδιά και στο µυαλό µου

Read More

And More