Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Μεγάλη απάτη εις βάρος του - Χρησιμοποιούν το όνομα του για να πουλήσουν εν άγνοια του

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Μεγάλη απάτη εις βάρος του – Χρησιμοποιούν το όνομα του για να πουλήσουν εν άγνοια του | tlife.gr

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στον Εισαγγελέα έχει απευθυνθεί ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μετά από την αποκάλυψη απάτης που στήθηκε εις βάρος του. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος ιατρικών εκπομπών, άγνωστοι χρησιμοποιούν το όνομά του για να πουλήσουν προϊόντα αδυνατίσματος αμφιβόλου ποιότητας εν αγνοία του.

Πρόκειται μάλιστα για τη δεύτερη φορά που το όνομά του χρησιμοποιείται εν αγνοία του με αυτόν τον τρόπο γεγονός που τον εξόργισε. Ο ίδιος μέσα από το προφίλ του στο Facebook, έκανε έκκληση σε όσους δουν την εν λόγω διαφημίσει να μην την πιστέψουν και να μην πέσουν θύματα της απάτης.

«Αμετανόητοι απατεώνες ξαναχτύπησαν. Χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες μου του Alpha στον οποίο εργάζομαι και μου βάζουν λόγια στο στόμα τα οποία ουδέποτε έχω πει ή φανταστεί. Το ίδιο είχε συμβεί και πριν από 2 μήνες. Τώρα είναι κάτι διαφορετικό. Προωθούν ένα προϊόν άγνωστης προέλευσης και σύστασης για την απώλεια βάρους. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία σχέση έχω με αυτό και αυτούς που με αισχρό τρόπο και απύθμενο θράσος χρησιμοποιούν την εικόνα μου και την ιδιότητα μου για να το προωθήσουν σε αφελείς αγοραστές. Το προϊόν αυτό μπορεί να είναι δυνητικά ακόμη και επικίνδυνο. Έχω ήδη απευθυνθεί εδώ και 2 μήνες στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, η οποία ερευνά το θέμα και έχω υποβάλει παράλληλα μήνυση κατ αγνώστου και αγωγή. Διαδώστε αυτή την πληροφορία ώστε να μην πέσουν και άλλοι πολίτες θύματα αυτής της απάτης. Ευχαριστώ. Μιχάλης Κεφαλογιάννης», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιας μάλιστα ανέφερε πως έχει συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία τα οποία βρίσκονται στα χέρια του Εισαγγελέα, και έχει καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά αγνώστων.

READ more