Μιχάλης Κουινέλης: Απόλαυσε την αγαπημένη του, Ήβη Αδάμου, επί σκηνής! [pics]

Οι δυο τους έχουν χτίσει μια σταθερή και δυνατή σχέση, η οποία έγινε ακόμη πιο όμορφη με τον ερχομό της κόρης τους! Ο λόγος για την Ήβη Αδάμου και τον Μιχάλη Κουινέλη οι οποίοι παραμένουν full in love και ξετρελαμένοι με την μικρή Ανατολή! Μάλιστα, οι τρεις τους μένουν πλέον μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη και κατεβαίνουν στην Αθήνα, μόνο για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια κάθε Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο Fantasia στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού και ο αγαπημένος της κατέβηκε Αθήνα για να την καμαρώσει! Ο Μιχάλης Κουινέλης βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια και διασκέδασε με τις επιτυχίες της γυναίκας του αλλά και με το ξέφρενο πρόγραμμα της Ήβης με ξένες επιτυχίες. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν δίστασε να δώσει το μικρόφωνο στο ράπερ και να τραγουδήσει!

Δες τις φωτογραφίες:

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με πολλές εναλλαγές, δομημένο απ’ τις επιτυχίες του που έχουμε αγαπήσει, αλλά και με τα τραγούδια του πρόσφατου και ήδη πλατινένιου album “Το Κάτι Παραπάνω”, σε μια νέα εμπειρία διασκέδασης.

Read More

And More