Site icon TLIFE

Μιχάλης Κουινέλης: Η ζωή στην Αλεξανδρούπολη με την Ήβη Αδάμου και την κόρη τους – «Είναι νικητής στα δύσκολα, είναι μαχήτρια»

Ο Μιχάλης Κουινέλης βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την κοινή του πορεία δίπλα στην Ήβη Αδάμου και την 7χρονη κόρη τους. 

«Δεν θυμάμαι τη ζωή μου πριν την Ήβη. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι έχω φερθεί καλά στις κοπέλες. Δεν είχα και πολλές σχέσεις στη ζωή μου, 3-4 πρέπει να ήταν», παραδέχτηκε για την προσωπική του ζωή ο Μιχάλης Κουινέλης. 

Για την απόφασή του να ζήσουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη: «Το ότι ζούμε στην Αλεξανδρούπολη με έχει γλιτώσει από τα πάντα. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται έξω από τον πανέμορφο μικρόκοσμο που έχω φτιάξει, ασχολούμαι μόνο με πράγματα που μου αρέσουν κι αυτό εμένα μου αρκεί. Είναι δύσκολο να επικοινωνήσουμε τη δουλειά μας από εκεί, όντως σε αυτό χάνουμε αλλά νιώθω ότι κερδίζουμε σε άλλα», είπε στη συνέχεια ο Μιχάλης Κουινέλης. 

«Θεωρώ παλικαριά της Ήβης το ότι μπήκε στη διαδικασία να μείνουμε στην Αλεξανδρούπολη αλλά νιώθω ότι της κάνει καλό κι εκείνης. Αν ζούσαμε στην Αθήνα, θα χανόμασταν σε ανούσια πάρτι και συζητήσεις των celebrities χωρίς νόημα, δεν θα κάναμε κάτι ουσιαστικό. Στα εύκολα όμως δεν είναι κανένας νικητής, ο νικητής είναι στα δύσκολα και η Ήβη είναι μαχήτρια», συμπληρώνει ο Μιχάλης Κουινέλης. 

Για την απουσία του πατέρα του: «Ό,τι είμαι το οφείλω στον πατέρα μου και εύχομαι να είμαι κι εγώ το ίδιο απέναντι στην κόρη μου. Το πιο σημαντικό είναι να θέλει το παιδί να γυρίσει στο σπίτι του», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης. 

© 2025 tlife.gr