Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Το ακραίο περιστατικό με θαυμάστρια, η ψυχοθεραπεία και ο έρωτας στη ζωή του! [video]

Είναι νέος, ωραίος και ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του AlphaΈρωτας Μετά“, υποδυόμενος έναν αστυνομικό-ντετέκτιβ, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” και τη δημοσιογράφο Κάλλια Καρτσάκη.

Ο τηλεοπτικός “Γιώργος Αθανασιάδης” μίλησε για…

… τον ρόλο του: “Είχε πάρα πολύ καιρό να υπάρξει στην ελληνική τηλεόραση μια σειρά με τόσο σασπένς… Τα κοινά που έχω με τον ρόλο μου είναι ότι είμαι δοτικός, υπομονετικός και πολύ αναβλητικός…” .

… το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί: “Με τα ωράρια που έχω, αν ερχόταν τώρα ένα παιδί, θα έπρεπε να προσλάβω δύο νταντάδες… Δεν γίνεται δυστυχώς. Και χρόνο να είχα, δεν νομίζω ότι είμαι σε φάση για ένα παιδί, τουλάχιστον τώρα. Θέλω να κάνω τελείως άλλα πράγματα…” .

… τον έρωτας στη ζωή του: “Ο έρωτας παίζει για εμένα κυρίαρχο ρόλο για όσο υπάρχει. Μετά πρέπει να δουλευτεί με άλλο τρόπο για να συνεχίσει να υπάρχει…” .

… το φλερτ στα social media: “Το φλερτ είναι πιο έντονο στα social media, που είναι πιο απρόσωπο. Έξω τα πράγματα είναι πιο… ντροπαλά…” .

… το ακραίο περιστατικό που του συνέβη με θαυμάστρια: “Μια φορά στο αεροδρόμιο, με φώναζε μια κυρία και δεν την άκουγα. Ήρθε και μου τράβηξε με δύναμη τα ακουστικά από το αυτί, μόνο και μόνο για να βγάλουμε μια φωτογραφία… Τα πρώτα πέντε δευτερόλεπτα είχα θυμώσει λίγο, αλλά μετά βγάλαμε την φωτογραφία και το άφησα εκεί…” .

… τον μοναδικό φόβο του: “Ο μόνος φόβος που έχω και μπορώ να τον ξεπεράσω μέσω της ψυχοθεραπείας είναι ο φόβος του θανάτου…” .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More