Μιχάλης Μαρίνος: Γοητευμένος από την Ταϊλάνδη! Τα τοπία, τα φαγητά και οι νέοι του φίλοι! Φωτογραφίες

Ο Μιχάλης Μαρίνος λατρεύει τα ταξίδια κάνει συχνά αποδράσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο γνωστός ηθοποιός την περασμένη σεζόν πρωταγωνιστούσε στην καθημερινή σειρά του Alpha, “Έλα στη θέση μου”, ενώ παράλληλα παρουσίαζε την μουσική εκπομπή “Στα τραγούδια λέμε ναι” στην ΕΡΤ μαζί με την Ναταλία Δραγούμη. Ενόψει καλοκαιριού έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και ξεκίνησε τα ταξίδια βιώνοντας νέες εμπειρίες.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Μιχάλης Μαρίνος βρέθηκε στην Μπανγκόκ, την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης και ενθουσιασμένος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορα στιγμιότυπα από το ταξίδι του. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μας έδειξε, μέσα από φωτογραφίες και video που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στιγμιότυπα από τις βόλτες του στην Ταϊλάνδη, τα ιδιαίτερα φαγητά που απόλαυσε και τη γνωριμία του με νέους ανθρώπους και ενδιαφέρουσες κουλτούρες στην χώρα της Ασίας.

Σε μία από τις αναρτήσεις του, ποζάρει χαμογελαστός με κάποιους ντόπιους κατοίκους και σημειώνει: “Όταν σου ζητάει μια φωτογραφία ..η σεβάσμια φίλη ινδονήσια..ετών άστα ..αλλά still world traveler..και μετά η φίλη της..νοιώθεις μια χαράααα..μα μια χαρά..!! Έτσι με βλέπω στο μέλλον απτόητος world traveler..μεχρι τα 100!!!”.

Read More

And More