Μιχάλης Μαρίνος: “Οι δηλώσεις Μενδώνη είχαν αστοχίες που μας προσβάλλουν”

Ο Μιχάλης Μαρίνος, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και μίλησε για το χείμαρρο των εξελίξεων στο θέμα των καταγγελιών αλλά και στην σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος μιλώντας κάτι στο οποίο αναφέρθηκε στο τέλος της συνέντευξης και η Ναταλία Γερμανού.

Ήταν κάποια πράγματα που είχαν πέσει στην αντίληψή μου και κάποια που δεν μπορούσα να τα διανοηθώ. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Χαρά που έσπασε το απόστημα, όχι μόνο στο χώρο μας αλλά και στην κοινωνία. Η Σοφία Μπεκατώρου έκανε μια δυναμική αρχή και συνέχισαν οι άλλοι. Παίρνοντας θάρρος ο ένας από τον άλλο και ελπίζω ότι θα φέρει μια αλλαγή στην κοινωνία. Θα πρέπει να λέμε ότι αυτές οι συμπεριφορές δεν είναι επιτρεπτές, αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα”… είπε ο γνωστός ηθοποιός

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη και την Λίνα Μενδώνη: Υπάρχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει δικαιολογία για ένα λαϊκό δικαστήριο, αλλά τα social media, φέρνουν ένα καλό. Άνθρωποι που έχουν υποστεί κακοποίηση να επικοινωνήσει με κάποιον άλλον που το αδίκημα σε εκείνον να μην έχει παραγραφεί και να γίνει κάτι καλό.

Όταν μιλάμε για παιδιά τα πράγματα είναι τραγικά γιατί μιλάμε για παιδικές ψυχές. Μερικές φορές νιώθω ότι υπάρχουν καθυστερημένες αντιδράσεις από ανθρώπους. Η υπουργός Πολιτισμού άργησε πολύ να πάρει μια θέση. Ότι είμαστε μαζί σε όλο αυτό. Υπήρξε μια καθυστέρηση και αυτό είναι κάτι που με θλίβει. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα το αίσθημα να πάρει κάποιος την ευθύνη. Δεν μιλάω για παραίτηση, αλλά για μια ηθική ευθύνη των επιλογών

“Ήλπιζα ότι η τοποθέτηση θα είχε ουσία αλλά είχε πολλές αστοχίες που μας προσβάλλουν γιατί προέρχεται από έναν άνθρωπο που είναι στην κεφαλή του σπιτιού μας” κατέληξε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Δες το βίντεο

Read More

And More