Μιχάλης Μουρούτσος – Αναστασία Περράκη: Ξανά στα δικαστήρια!

Μιχάλης Μουρούτσος – Αναστασία Περράκη: Ξανά στα δικαστήρια! | tlife.gr

Στις δικαστικές αίθουσες θα βρεθούν ξανά, όπως όλα δείχνουν, ο Μιχάλης Μουρούτσος και η πρώην σύζυγος του και γνωστό μοντέλο Αναστασία Περράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, το στενάχωρο και για τους δύο ραντεβού έχει δοθεί για τον επόμενο μήνα. Αυτή τη φορά, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι θα βρεθεί στο δικαστήριο, προκειμένου να δώσει τέλος σε αυτήν τη σχέση που ξεκίνησε ως έρωτας, συνεχίστηκε ως οικογένεια και οδηγήθηκε στη διάλυσή της.

Πιο συγκεκριμένα,, θα εκδικαστεί η υπόθεση διαζυγίου τους, αφού έχουν καταθέσει και οι δύο τα σχετικά έγγραφα, με τη δικαστική διαμάχη τους να παίρνει τον δρόμο για την ολοκλήρωσή της. Στόχος, ωστόσο, τόσο του Μιχάλη όσο και της Αναστασίας είναι το καλό της κόρης τους, Έλενας.

Όπως συνηθίζουν να λένε σε πρόσωπα του περιβάλλοντός τους, πάνω από όλα είναι γονείς και θέλουν το παιδί τους να έχει μια χαρούμενη ζωή, ακόμα κι αν έχουν χωρίσει. Να σου θυμίσουμε ότι η Αναστασία Περράκη και ο Μιχάλης Μουρούτσος είχαν παντρευτεί στις 5 Σεπτεμβρίου του 2010.

READ more