Μιχάλης Μουρούτσος: Έτσι περνάει το καλοκαίρι του ως single! [pics]

Μιχάλης Μουρούτσος: Έτσι περνάει το καλοκαίρι του ως single! [pics] | tlife.gr

Το πρώτο του καλοκαίρι ως… single απολαμβάνει ο Μιχάλης Μουρούτσος. O Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, ταξίδεψε πρόσφατα στην Κρήτη, προκειμένου να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του, μετά από μία δύσκολη και απαιτητική χρονιά που πέρασε.

Συγκεκριμένα, πριν μερικές μέρες βρέθηκε στα όμορφα Χανιά και πέρασε όμορφες στιγμές μαζί με αγαπημένα του πρόσωπα. Τα πρωινά έκανε τις βουτιές του στις μαγευτικές παραλίες του νησιού και δεν σταματούσε να παίζει beach volley σε όποια αμμουδιά βρισκόταν, ενώ τα βράδια γλεντούσε στα γνωστά σε όλους πανηγύρια, καθώς είναι λάτρης των αυθεντικών κρητικών εθίμων.

Κάθε χρόνο ο Μιχάλης Μουρούτσος επισκέπτεται την Κρήτη για τις διακοπές του, καθώς είναι ένας προορισμός που αγαπάει πολύ, ενώ εκεί μένουν αρκετοί άνθρωποι με τους οποίους συνδέεται με βαθιά φιλία αρκετών χρόνων.

Ως λάτρης του Instagram, μάλιστα, ο γοητευτικός αθλητής, ο οποίος δείχνει να είναι στα καλύτερά του, δεν έχει σταματήσει όλες αυτές τις μέρες τις αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό, δίνοντας έτσι στους followers του μικρές δόσεις από την ανέμελη καθημερινότητά του εκεί.

Δες τις αναρτήσεις του:

Μετά την σύντομη απόδραση στα Χανιά, ο Μιχάλης αναμένεται να συνεχίσει τις καλοκαιρινές διακοπές του μαζί με την μονάκριβη κόρη του, Έλενα, που υπεραγαπά και η οποία αποτελεί για εκείνον την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του.

READ more