Μιχάλης Μουρούτσος: Η εξάσκηση στο hip hop και το μήνυμα με νόημα που στέλνει στους followers του

Ο Μιχάλης Μουρούτσος όταν δεν έχει υποχρεώσεις, ασχολείται με όσα τον ευχαριστούν και τον βοηθούν να ξεφύγει από την απαιτητική καθημερινότητα. Προτεραιότητα πάντα για εκείνον έχει η κόρη του, Έλενα που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Αναστασία Περράκη. Μπορεί πριν μερικούς μήνες να έγινε γνωστός ο χωρισμός του από την Λάουρα Νάργες, όμως τα έχει αφήσει όλα πίσω και έχει γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή του.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ταεκβοντό, την Τρίτη έστειλε ένα μήνυμα όλο νόημα στους διαδικτυακούς του φίλους. Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο instagram έγραψε: “Δύο πράγματα σε χαρακτηρίζουν σαν άνθρωπο. Η υπομονή σου όταν δεν έχεις τίποτα και η συμπεριφορά σου όταν έχεις τα πάντα. Το τα πάντα βέβαια είναι διαφορετικό για κάθε άνθρωπο …#raou”.

Την επόμενη ημέρα μας έδειξε ένα video από την εξάσκηση του στο hip hop και μας εξέπληξε για άλλη μια φορά με το ξεχωριστό ταλέντο του στο χορό. Ενθουσιασμένος ο Μιχάλης Μουρούτσος στην νέα ανάρτησή του σημείωσε: “Practice time. Top Rocking!”.

Read More

And More