Μιχάλης Μουρούτσος: Η φωτογραφία αγκαλιά με τη Μαρία Δελόγκα και το τρυφερό μήνυμα!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, αφού είναι ερωτευμένος και, μάλιστα, δεν έχει καμία διάθεση να το κρύψει. Η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του χρυσού Ολυμπιονίκη στο Tae Kwon Do δεν είναι άλλη από την γοητευτική χορεύτρια Μαρία Δελόγκα, η οποία βρήκε στο πρόσωπό του όλα όσα έψαχνε σε έναν άντρα, ενώ εκείνος χαμογελά και δείχνει απόλυτα ευτυχισμένος στο πλευρό της.

Μπορεί η σχέση τους να έγινε γνωστή μέσα από τις σελίδες του περιοδικού YOU, που τους απαθανάτισε σε πρόσφατη βραδινή έξοδό τους στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι MELISSES, αλλά, οι δυο τους δεν είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν έξω μαζί. Όταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις το επιτρέπουν, πραγματοποιούν κοινές εξόδους για φαγητό, αλλά και διασκέδαση. Βέβαια, καθώς είναι και οι δύο χαμηλών τόνων, προσπαθούν να αποφεύγουν τα φωτογραφικά φλας και γι’ αυτό σπάνια επισκέπτονται κοσμικά στέκια.

Πριν μερικές μέρες, ωστόσο, ο Μιχάλης προέβη σε μια πολύ τρυφερή κίνηση, εκδηλώνοντας δημόσια τον έρωτά του για την Μαρία, χωρίς όμως να το πάρει κανείς είδηση. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στα Instastories του μια κοινή φωτογραφία τους, στην οποία πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, με τον ίδιο να γράφει χαρακτηριστικά: “Τίποτα στη ζωή μας δεν έρχεται τυχαία… Κάτι ήξερα που περίμενα…” .

Ο 40χρονος Ολυμπιονίκης είναι full in love και στο πλευρό της όμορφης χορεύτριας δείχνει στα καλύτερά του!

Read More

And More