Μιχάλης Μουρούτσος: Η φωτογραφία με την 10χρονη κόρη του και το τρυφερό μήνυμα για εκείνη!

Ο Μιχάλης Μουρούτσος, παρόλο που είναι χαμηλών τόνων γενικότερα στη ζωή του, διαθέτει λογαριασμό στο Instagram και μέσα από αυτόν μοιράζεται συχνά-πυκνά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του.

Οι περισσότερες αναρτήσεις του αφορούν τη σχολή που διαθέτει ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ταεκβοντό στη Δάφνη και τις ενέργειες που κάνει με τους μαθητές του, τα ταξίδια που πραγματοποιεί κατά καιρούς εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά και τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνά με την μονάκριβη κόρη του, Έλενα.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Μιχάλης δημοσίευσε στο προφίλ του μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του, η οποία προέρχεται από ένα σκετς που έφεραν εις πέρας οι δυο τους πριν μερικές μέρες, κατά της διάρκεια της μουσικοχορευτικής παράστασης «Make your move», που διοργάνωσε ο ίδιος προτρέποντας τον κόσμο να κάνει μία κίνηση απέναντι στο bullying, την βία στον αθλητισμό, τον ρατσισμό και την διαφορετικότητα. (Δες ΕΔΩ όλα όσα είχαν γίνει την φαντασμαγορική εκδήλωση).

“Είναι απίστευτο να μοιράζεσαι μια μεγάλη εμπειρία με το παιδί σου. Μόνο υπερήφανος μπορώ να νιώσω για τον τρόπο που αντιμετώπισε και διαχειρίστηκε μια τόσο μεγάλη πρόκληση. Εμείς κάναμε την κίνηση μας. Και θα συνεχίσουμε στην καθημερινότητα μας. Εσείς;” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε το στιγμιότυπο, στο οποίο απεικονίζεται να αγκαλιάζει την 10χρονη Έλενα, ενώ εκείνη εμφανίζεται… κατσουφιασμένη.

Η σχέση ανάμεσα σε μπαμπά και κόρη είναι μοναδική, με τον Μιχάλη Μουρούτσο να εκφράζει τακτικά δημόσια την αγάπη που τρέφει για την μικρή του πριγκίπισσα.

Read More

And More