Μιχάλης Μουρούτσος: Η θεαματική χορευτική φιγούρα του στο γαμήλιο γλέντι του Γιάννη Τσίλη! (pic)

Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ο Γιάννης Τσίλης, ο οποίος έγινε διάσημος στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσω της συμμετοχής του στον δεύτερο κύκλο του Survivor του ΣΚΑΪ. Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Λένα Αγελαδοπούλου, στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας, στην Ανατολή Ιωαννίνων.

Χρέη κουμπάρων εκτέλεσαν ο Βασίλης Τάσσης και η Αννίτα Στάμου, ενώ οι φίλοι του από το reality επιβίωσης ταξίδεψαν μέχρι την πρωτεύουσα της Ηπείρου για να δώσουν το «παρών» στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής του. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Μιχάλης Μουρούτσος, ο οποίος εμφανίστηκε άκρως ανανεωμένος και πιο γοητευτικός στην εκκλησία, ενώ έριξε κι έναν χορό στο γλέντι του γάμου, το οποίο έγινε σε χώρο εκδηλώσεων λίγο έξω από την πόλη των Ιωαννίνων.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do εντυπωσίασε με τις θεαματικές του φιγούρες χορεύοντας ηπειρώτικα και έκανε όλους τους καλεσμένους να τον χειροκροτούν ενθουσιασμένοι. Ο ίδιος, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα σχετικό στιγμιότυπο, σχολιάζοντας: “Όταν σε κρατάει ένα χέρι που έχει ρίξει άπειρες κουπιές! Ολυμπιονίκης και στο κράτημα”.

Read More

And More