Μιχάλης Οικονόμου: Ενοχλημένος με την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου ο ηθοποιός – «Είμαι βαθιά θιγμένος και προσβεβλημένος»

Ενοχλημένος με την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου, η οποία τάσσεται κατά του πολιτικού γάμου και της γονεϊκότητας των ομόφυλων ζευγαριών είναι ο Μιχάλης Οικονόμου.

Ο ηθοποιός που έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον σύντροφό του Γιώργο Μακρή και έχουν υιοθετήσει έναν γιο, θέλησε μέσω ανάρτησής του στο instagram να εκφράσει την ενόχλησή του.

«Τα παιδιά δεν είναι ούτε κατοικίδια ζώα συντροφιάς για όποιον θέλει να νιώσει κηδεμόνας, ούτε αξεσουάρ, που θα επισημοποιήσουν ή θα καταστήσουν κοινωνικά αποδεκτή μια ομόφυλη συμβίωση» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου.

«Είμαι βαθιά θιγμένος και προσβεβλημένος από την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου και τον τρόπο που νομλιζει ότι αντιμετωπίζουμε τα παιδιά μας, ως “αξεσουάρ και κατοικίδια”, τη στιγμή που θα πρέπει η Εκκλησία να βλέπει τον κάθε άνθρωπο ως μοναδικό πρόσωπο και εικόνα του θεού.

Εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω το παιδί μου. Και αναρωτιέμαι, να πάρω τον μικρό να πάμε αύριο να κοινωνήσουμε για τα Χριστούγεννα ή θα διαβαστεί αυτό το κείμενο και θα το ακούσει το παιδί μου;», έγραφε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Μιχάλης Οικονόμου.

Read More

And More