Μιχάλης Οικονόμου: «Μίλησα για να βοηθήσω παιδιά που έχουν θέμα αποδοχής του εαυτού τους»

Τον Μιχάλη Οικονόμου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, στο τελευταίο γύρισμα της σειράς “Τα καλύτερά μας χρόνια” για την φετινή σεζόν.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για την απόφαση που πήρε πριν από καιρό, να μιλήσει δηλαδή δημόσια για την προσωπική του ζωή και για το γεγονός ότι μαζί με τον σύντροφό του μεγαλώνουν ένα παιδί.

«Είμαι χαζομπαμπάς. Η τάση μου είναι να τα κάνω όλα, αλλά καταλαβαίνω ότι πρέπει να βάλω και κάποια όρια, γιατί το παιδί χρειάζεται και όρια».

«Πρέπει να δεχτούμε ότι κάποια πράγματα συμβαίνουν, χωρίς να στεκόμαστε στις διαφορές με τους άλλους ανθρώπους. Εγώ για κάποιο λόγο εκείνη την στιγμή που μίλησε θεώρησα ότι έχοντας μία μικρή αναγνωρισημότητα, καλό είναι να μιλήσω για την ιστορία μου, για να δώσω ταύτιση σε ανθρώπους που δεν έχουνε.

«Σε νέα παιδιά που μπορεί να έχουν θέμα με την οικογένειά τους, μπορεί να έχουν θέμα αποδοχής του εαυτού του. Μέσα από τις ιστορίες του καθενός μπορούμε να πάρουμε δύναμη και ταύτιση για να προχωρήσει ο καθένας και να μην αισθάνεται ότι είναι εξωγήινος. Είμαστε όλοι ίδιοι, είμαστε όλοι ίσιοι, δεν χρειάζεται να μας χωρίζει κάτι», εξήγησε ο Μιχάλης Οικονόμου για το ότι μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τον Γιώργο Μακρή.

Read More

And More