Μιχάλης Σαράντης: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στην κόρη του

Ο Μιχάλης Σαράντης είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και αυτή την περίοδο καταφέρνει να συνδυάζει θέατρο, τηλεόραση αλλά και οικογένεια.

Πριν μερικούς μήνες ο Μιχάλης Σαράντης έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, καθώς η σύντροφός του και επίσης πολύ ταλαντούχα ηθοποιός Μαίρη Μηνά έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο όπως όλα δείχνουν του έχει κλέψει την καρδιά.

Το μεσημέρι της Κυριακής 7/5 ο Μιχάλης Σαράντης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Star «Traction» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε στον Κώστα Στεφανή το όνομα που θα δώσουν στην κόρη του.

«Θα ονομάσουμε τη μικρή Βασιλική – Γλυκερία, τα ονόματα της μαμάς μου και της μαμάς της Μαίρης. Τώρα πως θα την λέμε δεν ξέρουμε», δήλωσε ο Μιχάλης Σαράντης.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο ηθοποιός είχε εξομολογηθεί για τον ερχομό του παιδιού του, «Δεν κοιμάμαι. Δεν κοιμόμαστε. Η μικρή είναι πέντε μηνών και τώρα είμαστε στο στάδιο που έχει το άγχος του αποχωρισμού μόλις φεύγουμε από δίπλα της, όταν κοιμάται. Δεν κάθεται στο κρεβάτι της, πάνω μας. Δεν κοιμόμαστε. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω κορίτσι. Έχω μεγαλώσει σε οικογένεια γυναικοκρατούμενη, οπότε κάπως ήθελα να έρθει ένα κοριτσάκι ακόμα. Έχω τρεις αδερφές».

Read More

And More