Μιχάλης Τσαουσόπουλος – Φραντζέσκα Παραρά: Με μάσκα προστασίας κάνουν βόλτες στα Ματογιάννια της Μυκόνου! [pics]

Στα καλύτερα τους βρίσκονται ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και η Φραντζέσκα Παραρά, οι οποίοι πριν έναν χρόνο περίπου έγιναν γονείς ενός υπέροχου κοριτσιού! Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και η σύζυγός του έχουν ξετρελαθεί με την κόρη τους και όπως καταλαβαίνεις δεν της χαλούν χατήρι. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 σε μία όμορφη και λιτή τελετή σε κτήμα των βορείων προαστίων, με ελάχιστους καλεσμένους. Όπως και τον γάμο τους έτσι κράτησαν και την εγκυμοσύνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πολλοί λίγοι γνώριζαν ότι η Φραντζέσκα περίμενε τον καρπό του έρωτά τους!

Αυτές τις ημέρες, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και η Φραντζέσκα Παραρά απολαμβάνουν μια σύντομη καλοκαιρινή εξόρμηση στην Μύκονο. Οι δυο τους γνωρίζουν ότι η κατάσταση είναι δύσκολη στις Κυκλάδες, εξαιτίας των αυξημένων κρουσμάτων του κορονοϊού, γι’ αυτό τον λόγο επέλεξαν να φορέσουν μάσκες προστασίας κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στα Ματογιάννια.

Ωστόσο, αφού δεν είχε πολύ κόσμο, στη συνέχεια τις έβγαλαν και απόλαυσαν τον ρομαντικό τους περίπατο στα γραφικά στενάκια του κοσμοπολίτικου νησιού.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More