Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αγκαλιά με τη μεγάλη του αδυναμία, την αδερφή του – Φωτογραφία

Μπορεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης να μετρά πάνω από δυο δεκαετίες στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας και να μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες ωστόσο, σε ό,τι έχει να κανει με την οικογένεια και την προσωπική του ζωή προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους.«

Οι σχέσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας είναι ελάχιστες, για την ακρίβεια μόλις δυο ενώ λίγες είναι και οι φορές που τον έχουμε δει με μέλη της οικογενείας του. Για τον ίδιο ωστόσο, η οικογένεια παίζει σημαντικό ρόλο και γι΄αυτό επιλέγει να βρίσκεται κοντά τους κάθε φορά που του δίνεται αυτή η δυνατότητα. Τό ίδιο αποφάσισε να κάνει και τα φετινά Χριστούγεννα όπου ταξίδεψε μέχρι την γενέτηρά του, την Κύπρο.

Μεγάλη αδυναμία για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αποτελεί η αδερφή του Μελίνα με την οποία ο αγαπημένος καλλιτέχνης φωτογραφήθηκε αγκαλιά στέλνοντας τις ευχές του στους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram.

«Μια φωτογραφία με την αδερφή μου, γιατί Γιορτές με την οικογένεια είναι ευλογία. Τι περισσότερο να ζητήσει κανείς» έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Read More

And More