Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αποκάλυψε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό

O κορονοϊός φαίνεται πως έχει έρθει για να μείνει στις ζωές μας για τα καλά αφού όσο προσεκτικός και αν είναι κάποιος και ακόμη και αν έχει εμβολιαστεί πλήρως είναι πολύ πιθανό να κολλήσει. Καθημερινά, βλέπουμε όλο και περισσότερους συμπολίτες μας να βρίσκονται θετικοί στον κορονοϊό. ‘Ενας από αυτούς είναι και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε πριν μερικά λεπτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως βρέθηκε και εκείνος θετικός στον κορονοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα,

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης – όπως αναφέρει και στο βίντεο που δημοσίευσε – είχε κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου και ήταν πολύ προσεκτικός τηρώντας με συνέπεια όλα τα μέτρα προστασίας κάτι που όπως αποδείχθηκε ωστόσο δεν στάθηκε ικανό για να μην κολλήσει. Ωστόσο, επισήμανε πως οι τρεις δόσεις του εμβολίου τον βοήθησαν στο να περνάει αυτή την περιπέτεια όσο πιο ήπια γίνεται.

Ο τραγουδιστής που μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια μοναδικές ερμηνείες με τα τραγούδια του, αποκάλυψε πως λόγω του ότι βρέθηκε θετικός η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη να δώσει με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις 28 Δεκεμβρίου δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Ακόμη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, στο βίντεό του, τόνισε τη σημαντικότητα του να κάνουμε όλοι το εμβόλιο για τον covid και να μην θεωρούμε τους εαυτούς μας άτρωτους.

Δες παρακάτω την ανάρτηση του τραγουδιστή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mihalis Hatzigiannis (@mhatzigiannis)

Read More

And More