Μιχάλης Χατζηγιάννης για Ζέτα Μακρυπούλια: «Αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, υπάρχει αμοιβαία αγάπη»

Για τον χωρισμό του από την Ζέτα Μακρυπούλια αλλά και τη βαθιά αγάπη που εξακολουθεί να τους δένει μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απάντησε για την πρόσφατη εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια στη συναυλία του.

Είχαμε φτιάξει αυτό το παραμύθι με το happy end. Λέγαμε ότι με τη Ζέτα θα μείνετε για πάντα μαζί. Δεν μας άρεσε που τελείωσε.

(Γελάει). Ελπίζω να μη σας στενοχώρησα πολύ. Κάθε χωρισμός, όσο ανώδυνος και αναίμακτος κι αν είναι, όσο κι αν ο κύκλος κλείνει χωρίς τριγμούς και διαμάχες…

…έχει πόνο. Δεν έχει;

«Μετά από τόσα χρόνια δεν μπορεί να τελειώσει χωρίς πόνο. Ο πόνος είναι ένα στάδιο που πρέπει να διανύσεις. Θέλει μια τόλμη να πάρεις αυτή την απόφαση, να πεις ότι χρειάζεται μια ανανέωση, μια απόσταση ή ένα οριστικό τέλος. Ο πόνος σε ακολουθεί για ένα διάστημα. Και πιστεύω ότι αυτό το συναίσθημα ήταν αμφίδρομο.» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο περιοδικό ΟΚ!

Από την άλλη, ήταν πολύ ωραίο που την είδαμε ανάμεσα στο κοινό σε μια πρόσφατη συναυλία σου. Καταλαβαίνεις ότι η αγάπη υπάρχει ακόμα εδώ.

«Αυτό το συναίσθημα δεν είναι κάτι που σταμάτησε, ούτε πρόκειται να σταματήσει. Δεν χάνεται έτσι κάτι που είχε ουσία και αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Είναι μεγάλη χαρά για μένα όταν η Ζέτα έρχεται στις συναυλίες μου. Δεν με ξαφνιάζει, γιατί η σχέση μας είναι απόλυτα υγιής, υπάρχει αμοιβαία αγάπη.» τόνισε ο τραγουδιστής στο εβδομαδιαίο περιοδικό.

 
 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164