Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η τρυφερή εξομολόγηση για την Ζέτα Μακρυπούλια - «Μου στάθηκε βράχος…»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η τρυφερή εξομολόγηση για την Ζέτα Μακρυπούλια – «Μου στάθηκε βράχος…» | tlife.gr

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι εννέα χρόνια μαζί και έχουν βρει ο ένας στον άλλον έναν ιδανικό σύντροφο. Μάλιστα, τη φετινή σεζόν συνεργάζονται για πρώτη φορά τηλεοπτικά στο «The Final Four» στον ANT1. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης κάθεται στη θέση του κριτή, ενώ η Ζέτα έχει αναλάβει την παρουσίαση του μουσικού talent show. Το βράδυ της Πέμπτης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε καλεσμένος στο The Tonight Show και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του.

«Στις δύσκολες στιγμές οι άνθρωποι που μένουν δίπλα σου είναι αυτοί που πραγματικά σε αγαπάνε, που πιστεύουν σε σένα και ζουν όλο το δράμα μαζί σου» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Στη ζωή μου παρέμειναν λίγοι άνθρωποι και νομίζω πως δεν θα με προδώσουν ποτέ. Δεν με πρόδωσαν στα πολύ δύσκολα και η πορεία μου θα είναι δεμένη μαζί τους».

«Η Ζέτα μπορεί να βάλει σε τάξη και τον πιο αδυσώπητο εργένη. Ήταν βράχος και το έδειξε στις πολύ δύσκολες στιγμές. Είναι ένας άνθρωπος υψηλής ηθικής, παιδείας και καλλιέργειας. Έχει τρομερή ευαισθησία και χαίρομαι που την έχω δίπλα μου, στη ζωή μου» εξομολογήθηκε τρυφερά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την αγαπημένη του, Ζέτα Μακρυπούλια.

Όσον αφορά τα τελευταία δέκα χρόνια στην ζωή του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν χρόνια δύσκολα, όμως, εκ των υστέρων θα έλεγα ότι ήταν μια οδύσσεια που είχε ευτυχές τέλος. Έμαθα από αυτά τα χρόνια, έγινα πιο ώριμος, πιο συνειδητοποιημένος. Είναι χρήσιμο κάποιες φορές να τρως χαστούκια και ας μην καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή τη δύναμη που έχουν».

READ more