Μιχάλης Χατζηγιάννης: Με Δελτίο Τύπου το Υφυπουργείο Πολιτισμού ενημέρωσε πως… τραγούδησε σε βραδιά γενεθλίων

Αντιδράσεις στα social media με την ανακοίνωση – Δελτίου Τύπου που ανέβηκε και… κατέβηκε από το διαδίκτυο για την παρουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στα γενέθλια του προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος πρόσφατα εκλέχτηκε Υφυπουργός Πολιτισμού στην Κύπρο, χρησιμοποιεί καθημερινά τα social media για ενημερώσει για τι δράσεις του, ωστόσο αυτή τη φορά.. κάποιοι θεώρησαν «γκάφα» την απόφασή του να βγάλει ανακοίνωση για την παρουσία του στην βραδιά γενεθλίων στην οποία ερμήνευσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«O Υφυπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Χατζηγιάννης παρευρέθηκε χθες βράδυ στα γενέθλια του προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου.

Ο Υφυπουργός επεφύλαξε μια ιδιαίτερη έκπληξη στον πρόεδρο τραγουδώντας του τα χρονια πολλά στο πιάνο αλλά και αλλά αγαπημένα τραγούδια. Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, έσβησε τα κεράκια στην εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο, Γιώτα Παπαδοπούλου, στενούς συνεργάτες και φίλους.

Νικόλας και Γιωτα Παπαδοπούλου έκλεψαν τα βλέμματα με το χορό που χάρισαν για λίγο στους καλεσμένους τους, με αυτούς να χειροκροτούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό», ανέφερε η ανακοίνωση η οποία κατέβηκε από τους λογαριασμούς του Υφυπουργείου στα Social media.

Δες το παρακάτω βίντεο από την βραδιά των γενεθλίων:

Read More

And More