Μιχάλης Χατζηγιάννης – Μελίνα Ασλανίδου: Αλλάζει μέρα η πρεμιέρα τους στη νυχτερινή Αθήνα!

Το «Hotel Ερμού» υποδέχεται τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Μελίνα Ασλανίδου!

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων έχει τη δική του μοναδική και επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική, θα μας χαρίσουν ανεπανάληπτες μουσικές βραδιές από το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας, γνωρίζει πως να γεμίζει το κοινό με μουσική, όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση.

Η Μελίνα Ασλανίδου, μία ερμηνεύτρια με «μαγική» χροιά, τραγούδια που αγαπήθηκαν από το πρώτο άκουσμα και θεωρούνται «διαμάντια» και εμφανίσεις γεμάτες συναίσθημα, γνωρίζει πως να κάνει πόλο έλξης το κάθε της live.

Οι επιτυχίες, οι μοναδικές ερμηνείες, ο δυναμισμός και το πάθος του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Μελίνας Ασλανίδου «ενώνονται» από το Σάββατο 19 Οκτωβρίου (αντί για Παρασκευή 18 Οκτωβρίου) για έξι εβδομάδες, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στον ξεχωριστό χώρο του «Hotel Ερμού» και το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

Μιχάλης Χατζηγιάννης και Μελίνα Ασλανίδου στο «Hotel Ερμού»: δύο μοναδικοί καλλιτέχνες, ένας μοναδικός χώρος, πολλές ξεχωριστές βραδιές…

Read More

And More