Mιχάλης Χατζηγιάννης: Μιλάει για τη σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια! “Είμαστε οικογένεια”

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι σχεδόν δέκα χρόνια μαζί και παρά τις φήμες και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά καιρούς και τους θέλουν να χωρίζουν, εκείνοι παραμένουν ερωτευμένοι! Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δίνει σπάνια συνεντεύξεις και προσπαθεί να κρατά τη προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως έκανε μια εξαίρεση και μίλησε στο περιοδικό People που κυκλοφορεί την Κυριακή για την σύντροφό του Ζέτα, για το αν τη ζηλεύει, αλλά και πως τον έχει διαμορφώσει αυτή η σχέση.

Έχεις κάποιο φόβο για τη δέσμευση που έχει κωδική ονομασία «γάμος»; Ή το θεωρείς μέσα στη ζωή;

Όλα είναι μέσα στη ζωή και μου αρέσει να είναι αυθεντικά, αντίθετα με τους κωδικούς και τους κώδικες.

Σε έναν χρόνο θα κλείσετε δέκα χρόνια σχέσης με τη Ζέτα. Πόσο σε έχει διαμορφώσει ο συγκεκριμένος δεσμός σε αυτό που είσαι σήμερα;

Είμαστε οικογένεια. Άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα ολόκληρα χρόνια, σημαίνει ότι τον αγαπάς. Κι άμα αγαπάς, επιδιώκεις να διαμορφώνεσαι από τη σχέση σου μαζί του. Αυτό άλλωστε σημαίνει και η σχέση, ο δεσμός όπως είπες, που τον επιδιώκεις και που είναι το καύσιμο στο ταξίδι της ζωής. Διαφορετικά βαλτώνεις, φθείρεσαι και η αγάπη χάνεται.

Κι όμως, η σχέση σου με τη Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο, αφού έγραψαν πάλι για έναν «μεγάλο χωρισμό». Γιατί πιστεύεις ότι γράφτηκε κάτι τέτοιο;

Πραγματικά, δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί γράφονται αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να είμαι μέσα στο μυαλό και τον ψυχισμό κανενός. Είναι όμως κατανοητό για ένα μέρος του κόσμου που με κάποιον τρόπο συνδέεται και μπαίνει στο σπίτι σου, είτε μέσω ραδιοφώνου είτε μέσω τηλεόρασης είτε μέσω περιοδικών, ότι δημιουργείται μια σχέση οικειότητας. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μαθαίνουν για σένα.

Νιώθεις πως οι δημοσιογράφοι στο σύνολό τους σου έχουν φερθεί καλά;

Δεν έχω καμία πικρία ή απογοήτευση. Θεωρώ ότι όλα όσα έχουν συμβεί και θα συμβούν είναι μέρος αυτής της δουλειάς και, ως εκ τούτου, της αντιμετώπισης των πραγμάτων. Μην ξεχνάμε ότι αυτά καθορίζονται και από τις παραμέτρους που θέτει η κοινωνία και οι «αποχρώσεις» της. Το πλαίσιο διαμορφώνεται εκεί, δεν είναι ένα φαινόμενο εξατομικευμένο. Από τους ανθρώπους του Τύπου θεωρώ πως τις περιόδους που θα έπρεπε να έχω μια συμπαράσταση, την είχα, και σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Πόσο παράξενο είναι για ένα ζευγάρι να βλέπει δημοσιεύματα για τη ζωή του; Μπορεί να δημιουργήσει τριβές ή να το ενώσει κάτι τέτοιο;

Όταν η σχέση δύο ανθρώπων οικοδομείται σε αξίες, δύσκολα ταρακουνιέται. Τα επιφανειακά και εκ του πονηρού σχόλια μπορεί στην αρχή να απασχολούν τον νου, αλλά γρήγορα ξεχνιούνται.

Έχεις μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες δίπλα σου… Έχεις πιάσει τον εαυτό σου να τη ζηλεύεις;

Η ζήλια στη ζωή είναι σαν τη ζάχαρη. Η μεγάλη δόση βλάπτει. Τη χρησιμοποιώ, αλλά σε μικρές δόσεις.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Έθνος.

Read More

And More