Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Ό,τι γραφόταν για εμένα ήταν παντελώς συκοφαντικό κι αναληθές»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» και τον Νίκο Συρίγο, όπου μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία, την έμπνευση που έρχεται μέσα από ένα χωρισμό, αλλά και τους αληθινούς φίλους.

«Για το τραγούδι “Η εκδρομή” πολλά παιδιά μου λένε “μπράβο για το καινούργιο σου τραγούδι”. Σε σχέση με το ξεκίνημά μου πριν 20 χρόνια, τώρα νιώθω πιο κοινωνικά ενσωματωμένος. Το πρώτο διάστημα δεν είχα και πολύ χρόνο να αναλύσω τα πράγματα. Τώρα το μυαλό μου στρέφεται περισσότερο στο εμείς και όχι στο εγώ. Η οικογένεια δεν είναι πρώτιστος στόχος για εμένα, αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη», παραδέχτηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Αναφερόμενος στην έμπνευση που μπορεί να έρθει μέσα από ένα χωρισμό, ο ίδιος εξήγησε ότι «Ο χωρισμός και η απώλεια σε γεμίζουν με συναισθήματα που χρειάζονται εκτόνωση, και η μουσική και το τραγούδι για εμένα είναι εκτόνωση».

«Μια περίοδο ό,τι γραφόταν για εμένα ήταν παντελώς συκοφαντικό, αναληθές, ήταν επιστημονική φαντασία», τόνισε ακόμα, ενώ μιλώντας για τους φίλους του ξεκαθάρισε ότι «Φίλους έχω μετρήσει ελάχιστους μετά από πολλά γεγονότα, αλλά τώρα ξέρω ότι είναι η επιλογή που μου ταιριάζει».

 

Read More

And More