Μιχάλης Χατζηγιάννης: Πως η ιστορία με την Ferrari τον οδήγησε στον εισαγγελέα

Μια πραγματικά μπερδεμένη ιστορία με τις πινακίδες της Ferrari του Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον οδήγησε σε περιπέτειες και στο γραφείο του εισαγγελέα όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο λογιστής του δημοφιλούς τραγουδιστή ,είχε κάνει δήλωση απώλειας των πινακίδων του πανάκριβου αμαξιού Ωστόσο διαπιστώθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί, οπότε η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία, εις βάρος του Μιχάλη Χατζηγιάννη, και του λογιστή του.


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο γνωστός καλλιτέχνης είχε παραγγείλει το αυτοκίνητο -αξίας 70.000 ευρώ- από το 2008 και φορολογικά φαινόταν ως ιδιοκτησία της εταιρείας του.

Όταν όμως μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο βρισκόταν στην έκθεση της εταιρείας -από την οποία το ειχε αγοράσει -με τις πινακίδες του, προς πώληση, έγινε αντιληπτό ότι δεν ίσχυε η καταγγελία του λογιστή ότι οι πινακίδες έχουν κλαπεί ή χαθεί.

Έτσι ο τραγουδιστής, βρέθηκε χθες το απόγευμα ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη, άφησε όμως τους δύο άνδρες ελεύθερους. Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει στις δικαστικές αίθουσες καθώς ορίστηκε δικάσιμος.

Το TLIFE, προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον μάνατζερ του γνωστού τραγουδιστή για να μάθει την άποψη του για την υπόθεση αλλά μέχρι στιγμή δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία

Read More

And More