Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια στην επίσημη πρεμιέρα της! [pics]

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η σχέση τους ξεκίνησε πριν από 9 χρόνια και εξέπληξε ευχάριστα τους θαυμαστές του. Ο έρωτας μεταξύ τους ήταν κεραυνοβόλος και ακολούθησε γρήγορα και η συγκατοίκηση. Η όμορφη ηθοποιός και ο ταλαντούχος τραγουδιστής πλέον έχουν γίνει αχώριστοι και δεν μπορεί τίποτα να χαλάσει την ευτυχία τους.

Με το πέρασμα των χρόνων η σχέση τους δυναμώνει όλο και πιο πολύ και οι δυο τους περνούν ευτυχισμένες στιγμές μαζί. Πολλοί μάλιστα είναι αυτοί που πιστεύουν πως το ζευγάρι θα ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας κάποια στιγμή. Σε λίγες μέρες, το ζευγάρι μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της “Secret” πρόκειται να επισκεφθεί τους γονείς του Μιχάλη στην Κύπρο και να περάσουν μαζί τις γιορτινές μέρες.

Το ερωτευμένο ζευγάρι προσπαθεί να έχει ένα χαμηλό προφίλ και να κρατήσει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σε μία από τις πιο σημαντικές μέρες της Ζέτας, όμως, ο Μιχάλης δεν θα μπορούσε να μην είναι δίπλα της και να αδιαφορήσει για τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα του “Γιούγκερμαν” όπου πρωταγωνιστεί η Ζέτα και απόλαυσε την εξαιρετική της ερμηνεία.

Η Ζέτα με τον Μιχάλη πόζαραν στον φωτογραφικό φακό και η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο τους.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο “Θέατρο Πορεία” για να παρακολουθήσει την μοναδική παράσταση και να χειροκροτήσει τους σπουδαίους καλλιτέχνες. Η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Γιάννη Στάνκογλου δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό επάνω στην σκηνή και μαζί με τους άλλους εξαιρετικούς ηθοποιούς που συμμετέχουν προσφέρουν στο κοινό ένα ξεχωριστό υπερθέαμα.

Φωτογραφίες NDP

Read More

And More