Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια, στην πρεμιέρα της περιοδείας της [pics]

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια, στην πρεμιέρα της περιοδείας της [pics] | tlife.gr

Μετά από την περσινή επιτυχία της «Ηλέκτρας» του Ευριπίδη, ο Θέμης Μουμουλίδης κάνει βουτιά στο σύμπαν του Μολιέρου, ανεβάζοντας, σε συνεργασία πάντα με την 5η Εποχή, τον θρυλικό «Δον Ζουάν», ένα έργο προκλητικό για την εποχή, που διατηρεί, όπως κάθε έργο που αξίζει να λέγεται κλασικό, το σφρίγος και τις αιχμές του. Έχοντας στη διάθεσή του έναν θίασο πρωταγωνιστών, ξεδιπλώνει στη σκηνή τους προβληματισμούς του Μολιέρου σε μια παράσταση που θα ισορροπεί μεταξύ κοινωνικής σάτιρας και φιλοσοφικού μανιφέστου.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Νίκος Κουρής, Ζέτα Μακρυπούλια, Μάκης Παπαδημητρίου, Δημήτρης Καραμπέτσης, Ηρώ Μπέζου, Γιάννης Σοφολόγης, Μιχάλης Τιτόπουλος, Ιωάννης Καπελέρης, Ελίζα Σκολίδη.

Το έργο που υπήρξε αντικείμενο σκανδάλου και λογοκρισίας από την πρώτη κιόλας παρουσίασή του και πολεμήθηκε στην εποχή του όσο κανένα έκανε την πρεμιέρα της περιοδείας του, το βράδυ της Κυριακής, στο Κηποθέατρο Παπάγου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού 2019, με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών».

Την παράσταση, μεταξύ άλλων, παρακολούθησαν συγγενείς, αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοι των πρωταγωνιστών. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE που ήταν εκεί απαθανάτισε στα παρασκήνια τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος στηρίζει σε κάθε της βήμα την σύντροφό του, Ζέτα Μακρυπούλια, κι έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της. Οι δυο τους πόζαραν, μάλιστα, μαζί μετά το τέλος της παράστασης, δείχνοντας απόλυτα ταιριαστοί κι ευτυχισμένοι.

Δες τις φωτογραφίες:

Θανάσης Αλευράς – Ντορέττα Παπαδημητρίου – Μιχάλης Χατζηγιάννης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more