Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το ξεχωριστό μήνυμα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου (pic)

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποτελεί έναν από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του στο χώρο της μουσικής, ο ίδιος έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους και να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γνωστός τραγουδιστής, αν και διαθέτει το δικό του λογαριασμό στο Instagram, σπάνια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του υλικό από την προσωπική του ζωή, μιας και προτιμάει να τον χρησιμοποιεί μόνο για τη δουλειά του.

Ανήμερα της Εθνικής Γιορτής της 28ης Οκτωβρίου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα σε όλους τους Έλληνες μέσα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

“Πέρασαν 80 χρόνια από το μεγάλο ΟΧΙ….Η ιστορία δείχνει ότι οι Έλληνες ενωμένοι κερδίζουν κάθε αντίπαλο! Το ίδιο ενωμένοι μπορούμε να είμαστε και τώρα… Με μικρές ατομικές θυσίες να κερδίσουμε τη μάχη με τον «άγνωστο» εχθρό του πλανήτη και του χρόνου να γιορτάζουμε τη μέρα και τη ζωή μας διαφορετικά… Χρόνια Πολλά!”, σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Read More

And More