Μιχάλης Ζαμπίδης: Αυτός είναι λόγος που δεν έχουν πάρει ακόμα εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη σύντροφό του

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Μιχάλης Ζαμπίδης το βράδυ της περασμένης Κυριακής καθώς η σύντροφός του έφερε στον κόσμο δυο πανέμορφα κοριτσάκια.

Ωστόσο, μια εβδομάδα μετά η αγαπημένη του Μαρία και οι κόρες του παραμένουν στο μαιευτήριο. Ο λόγος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Μιχάλης Ζαμπίδης στην κάμερα του “Τι λες τώρα” και τον Αρτ Αντινιάν, είναι το χαμηλό βάρος των δυο νεογέννητων.

«Είμαι μπαμπάς εδώ και λίγες ημέρες. Η σύνδεση είναι αυτό που μου βγαίνει. Όπου και να είμαι τις αισθάνομαι, είναι κάτι περίεργο. Πλέον προσέχω ακόμα περισσότερο το τι κάνω γιατί αισθάνομαι ότι έχω μια τεράστια ευθύνη… Ευτυχώς ο τοκετός ήταν εύκολος. Η Μαρία ήθελε περισσότερο να μη μάθουμε το φύλο τους. Εγώ ήθελα αρχικά να ξέρω για να οραματίζομαι αλλά μετά τον τρίτο-τέταρτο μήνα το αφήσαμε γι’ αυτό και όλα τα πράγματα είναι σε ουδέτερα χρώματα. Και το δωμάτιο το βάψαμε σε ουδέτερο χρώμα, επιλέξαμε ένα ωραίο γήινο μπεζ» είπε αρχικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης και συνέχισε,

«Η Μαρία ενώ θα μπορούσε να βγει, δεν έχει βγει ακόμα από το μαιευτήριο αλλά προτιμήσαμε να μείνει μέσα γιατί τα δίδυμα είναι λίγο πιο ελαφριά. Περιμένουμε να πάνε 2.200. Οι εξετάσεις τους είναι καλές. Δεν είναι σε θερμοκοιτίδα απλά τα παρακολουθούν. Πηγαίνει η μαμά τους ανά τρεις ώρες και τα ταϊζει, και απλά περιμένουμε να πάρουν περίπου άλλα 100 γραμμάρια για να είναι 2200 το καθένα και να πάμε σπίτι».

Read More

And More