Μιχάλης Ζαμπίδης: Επίσημη εμφάνιση με τον κούκλα σύντροφό του! Φωτογραφίες

Ο μεγάλος μας πυγμάχος Μιχάλης Ζαμπίδης είναι ξανά ερωτευμένος και η σύνροφός του είναι πραγματικά πανέμορφη! Ο iron Mike, μετά το χωρισμό του από την Τόνια Φουσέκη, βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια της μελαχρινής καλλονής. Και μπορεί να μην έχει γίνει γνωστή ακόμα η ταυτότητά της αλλά ο πρωταθλητής του kick boxing μιλώντας στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” είπε πως σκέπτεται να προχωρήσει ακόμα και στο γάμο!

Χθες ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η όμορφη σύντροφός του βρέθηκαν στο θέατρο βράχων και απόλαυσαν τους βασιλιάδες του ρυθμού Stomp!

Ο Μιχάλης με τον καλλονή σύντροφό του

Λίγα λόγια για τους Stomp

Μια άκρως εντυπωσιακή παράσταση, ένα πολυ-θέαμα ήχου, κίνησης, σκηνικών, φωτισμού που μαγεύει το κοινό κάνοντας μας συμμέτοχους σε μια γιορτή γεμάτη δυναμισμό και ενέργεια.

Το show των STOMP είναι ένας συνδυασμός κρουστών, ρυθμικής κίνησης και οπτικής κωμωδίας και πρόκειται για την πιο ευφάνταστη επινόηση στον χώρο των μουσικών τεχνών. Οι STOMP καταργούν τον διαχωρισμό υψηλής και λαϊκής τέχνης, προκαλούν αβίαστα το γέλιο και είναι φοβερά ευρηματικοί.

Χρησιμοποιούν παλιά, άχρηστα αντικείμενα οικιακής ή βιομηχανικής χρήσης, τα οποία θέτουν στην υπηρεσία μιας ιδιότυπης θεατρικής λογικής. Με μια «μαγική» δύναμη αξιοποιώντας την ιδιότητα κάθε σώματος να παράγει ήχους, μεταμορφώνουν τα καθημερινά αυτά αντικείμενα σε πηγή εκρηκτικού, ασταμάτητου και μεταδοτικού ρυθμού. Τα μέλη της ομάδας είναι ταυτόχρονα ηθοποιοί, μουσικοί και χορευτές και μέσα από την εναρμονισμένη συνύπαρξη τους στη σκηνή καταφέρνουν να δημιουργούν ένα μοναδικό οπτικοακουστικό θέαμα.

Read More

And More