Μιχάλης - Ζέτα: Πώς πέρασαν τις πρώτες τους γιορτές και πού ταξίδεψαν!

Μιχάλης – Ζέτα: Πώς πέρασαν τις πρώτες τους γιορτές και πού ταξίδεψαν! | tlife.gr

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια πέρασαν τις πρώτες τους γιορτές μαζί. Χριστούγεννα στην Κύπρο, Πρωτοχρονιά στη Γλυφάδα κι ύστερα έκαναν ένα ταξίδι για δύο στην ορεινή Αρκαδία. Όπως διαβάσαμε στο ένθετο »Real Life», το ζευγάρι είχε περιορισμένο χρόνο στη διάθεσή του.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, η Ζέτα αναχώρισε για Κύπρο αμέσως μετά την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, όπου την περίμενε ο Μιχάλης. Φιλοξενήθηκε στο σπίτι του στη Λευκωσία, στους άλλους ορόφους του οποίου κατοικούν οι γονείς του, Ρένα και Γιάννης, και η αδερφή του, Μελίνα. Την επομένη τους περίμενε ένα πλούσιο γιορτινό τραπέζι, περιποιημένο από τα χεράκια της μητέρας του κι οι δυο τους κατάφεραν να κάνουν μια σύντομη βόλτα στους δρόμους της Λευκωσίας.

Την περασμένη Κυριακή, που αναχώρησαν για την Αρκαδία, κάτοικοι της περιοχής της Βυτίνας τους είδαν να κάνουν περιπάτους στη λεωφόρο της Αγάπης, όπως ονομάζεται ένας δρόμος γεμάτος από πλατάνια. Απόλαυσαν τον περίπατό τους εκεί, μιλούσαν συνεχώς και τελικά κατέληξαν σ’ ένα ταβερνάκι της περιοχής. Μία ακόμη βόλτα τους έγινε στην περιοχή του Μαινάλου, που προσέφερε ένα ειδυλιακό χιονισμένο τοπίο. Ύστερα από αυτό το ταξίδι, η Ζέτα επέστρεψε στην Αθήνα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων κι ο Μιχάλης γύρισε στην Κύπρο, για μία και μοναδική εμφάνιση που θα πραγματοποιούσε.

Διάβασε περισσότερα στη »Real Life» που κυκλοφορεί!

READ more