Μνημόσυνο τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Πλήθος κόσμου στην Μητρόπολη Αθηνών – Φωτογραφίες TLIFE

Το πρωί του Σαββάτου 18/2 πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Στις 11:00 ακριβώς κατέφτασαν στην εκκλησία η σύζυγός του, Άννα Μαρία και τα πέντε παιδιά τους, καθώς και οι αδερφές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και η Ειρήνη.

Ο Παύλος έφτασε πρώτος συνοδευόμενος από την Μαρί Σαντάλ και ακολούθησαν ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Φίλιππος με την Nina Flohr.

Στο μνημόσυνο δεν υπήρξαν αφίξεις γαλαζοαίματων, όπως συνέβη και στην κηδεία. Οι προσκεκλημένοι ανέρχονταν στους 250, μεταξύ αυτών πολιτικοί, συμμαθητές και φίλοι του εκλιπόντος.

 

Έντονη είναι η αστυνομική παρουσία στην περιοχή γύρω από την Μητρόπολη, ενώ στους δρόμους γύρω από το ναό έχει απαγορευτεί από χθες το βράδυ η στάθμευση των οχημάτων.

Στην Μητρόπολη έδωσαν το παρών η αδερφή του τέως βασιλιά, η Σοφία της Ισπανίας, αλλά και ο Άδωνις Γεωργιάδης μαζί με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου. Ακόμη η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Μάκης Βορίδης και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Δες τις πρώτες φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE από την Μητρόπολη:

Λίγο πριν τις 12:00 ολοκληρώθηκε το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Μετά την επιμνημόσυνη δέηση η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα μεταβεί στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», όπου εκεί θα υποδεχτεί τους προσκεκλημένους για τον καθιερωμένο καφέ και τα συλλυπητήρια.

Αύριο, Κυριακή 19/2, θα τελεστεί το τρισάγιο στο Τατόι, όπου και θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του τάφου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Read More

And More