“Modern Family”: Σχεδόν έτοιμο το καστ, τα πάντα – όλα γι ΄αυτή την δουλειά!

Με… φόρα μας έρχεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, μία σειρά που έχει καταφέρει να αποκτήσει εκατομμύρια φανς και να γράψει την δική της ιστορία στο βιβλίο της παγκόσμιας τηλεόρασης. Η σειρά – φαινόμενο με τα δεκάδες διεθνή βραβεία και τις… εθιστικές ιδιότητες, το “Modern Family”, λίαν συντόμως θα μας κλείνει πονηρά το μάτι μέσα από το Mega.

Πρόκειται για ένα κρυμμένο άσσο που είχε αυτό τον χειμώνα στο μανίκι του το Μεγάλο Κανάλι και με τον οποίο σαφέστατα και θα τα καταφέρει να φρεσκάρει την εικόνα της βραδινής του ζώνης, στοχεύοντας φυσικά σε υψηλές τηλεθεάσεις, οι οποίες και είναι πάντα το ζητούμενο στο μαγικό, γυάλινο κόσμο.

Και για να ακριβολογούμε, το Mega δεν αποφάσισε απλά να αγοράσει τα δικαιώματα μετάδοσης της εν ΄λόγω σειράς, αλλά και να την ελληνοποιήσει, δηλαδή, να την φέρει στους δέκτες μας αλά ελληνικά. Αυτός είναι και ο λόγος που αυτές τις ημέρες οι υπεύθυνοι του Mega βρίσκονται σε συνεχείς επαφές και διαπραγματεύσεις με πολλά γνωστά ονόματα της εγχώριας σόου-μπιζ, προκειμένου να καταφέρουν και να δημιουργήσουν ένα ιδανικό καστ. Ένα καστ που να τα καταφέρει να φανεί αντάξιο του αρχικού και φυσικά και των προσδοκιών μας!

Σε πρώτη φάση απ ΄ότι έχει γίνει γνωστό οι ηθοποιοί που έχουν δώσει τα χέρια με το Mega και θα κρατήσουν τους βασικούς ρόλους είναι ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Κώστας Κόκλας, η Κλέλια Ρένεση και η Αννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους και εννοείται πως το… σαφάρι για το βασικό καστ συνεχίζεται.

Το βασικό στόρι τώρα του “Modern Family” περιστρέφεται γύρω από τρεις οικογένειες που κατοικούν στο Λος Άντζελες. Οι τρεις οικογένειες συνδέονται συγγενικά μέσω του Jay Pritchett και των παιδιών του, Clarie και Mitchell. Ο Jay (Ed O’Neill), ο πατριάρχης της οικογένειας, είναι παντρεμένος (δεύτερος γάμος) με μια πολύ νεότερή του γυναίκα, την Gloria (Sofía Vergara), μια παθιασμένη γυναίκα από την Κολομβία, και με την οποία έχει αποκτήσει ένα γιο, Fulgencio (Joe) Pritchett (Φουλχένσιο Τζο Πρίτσετ). Η Gloria έχει έναν δεκατετράχρονο γιο, τον Manny (Rico Rodriguez), από προηγούμενο γάμο.

Η κόρη του Jay, Claire (Julie Bowen) είναι νοικοκυρά και παντρεμένη με τον Phil Dunphy (Ty Burrell), ένας κτηματομεσίτης και αυτοαποκαλούμενος “cool dad” (κουλ μπαμπάς). Οι δυο τους έχουν τρία παιδιά: την Haley (Sarah Hyland), στερεοτυπικό κορίτσι στην εφηβεία,την Alex (Ariel Winter), την “σπασίκλα”, έξυπνο μεσαίο παιδί και τον Luke (Nolan Gould), τον εκκεντρικό μοναχογιό.

Τέλος, ο γιος του Jay, Mitchell (Jesse Tyler Ferguson), είναι δικηγόρος. Συζεί με τον σύντροφό του, Cameron (Eric Stonestreet) και έχουν υιοθετήσει ένα κορίτσι από το Βιετνάμ, την Lily (Aubrey Anderson-Emmons).

Όσο ξετυλίγεται στους δέκτες μας η σειρά, θα παρακολουθήσουμε πολλές περιπέτειες της σύγχρονης, αυτής μοντέρνας οικογένειας, οι οποίες εννοείται πως θα έχουν προσαρμοστεί ανάλογα με τα εγχώρια δεδομένα και τον εγχώριο τρόπο ζωής και σκέψης.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως το “Modern Family” όταν έκανε πρεμιέρα στην Αμερική, κέρδισε διθυραμβικές κριτικές και πάνω 12.600.000 εκατομμύρια τηλεθεατές! Η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου ήταν η υψηλότερη σε τηλεθέαση πρεμιέρα του ABC τα τελευταία έξι χρόνια, ενώ μάλλον είναι περιττό να πούμε πως από πολύ νωρίς, θεωρήθηκε φαβορί για τα βραβεία Έμμυ και λίγο αργότερα και για τις «Χρυσές σφαίρες»

Η επιτυχία της σειράς δε ήταν τέτοια, που την οδήγησε στη δέκατη θέση της λίστας με τις σειρές με τα μεγαλύτερα έσοδα για το 2012, αφού κέρδιζε 2.13 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο. Ετσι, στις 10 Μαΐου 2013 ανανεώθηκε για τον πέμπτο της κύκλο, ο οποίος κι έκανε πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου 2013. Τον Ιούνιο του 2013, η ένωση Writers Guild of America κατέταξε τη σειρά “Modern Family” στο νούμερο 34 σε μια λίστα των 101 πιο καλογραμμένων τηλεοπτικών σειρών που γράφτηκαν ποτέ.

Read More

And More