Μόλις ολοκληρώθηκε το πρώτο δοκιμαστικό για την ολοκαίνουργια εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού!

Πάρε, πάρε, πάρε… Σου έχω φρέσκα, ζεστά, τηλεοπτικά κουλουράκια. Μόλις πριν από λίγο ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Epsilon το πρώτο δοκιμαστικό που έλαβε χώρα για την ολοκαίνουργια εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού!

Ναι, την ώρα που όλα τα υπόλοιπα κανάλια έχουν κατεβάσει ρολά λόγω θέρους και πολιτικών εξελίξεων, εκεί στο E συνεχίζουν ακάθεκτοι, μιας και λόγω της καθαρά ψυχαγωγικής τηλεοπτικής ταυτότητας του καναλιού, κράτησαν αποστάσεις από τις εξελίξεις και τώρα πια που τα πράγματα δεν είναι στο pause έχουν αρχίσει να δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ετσι, η διευθύντρια ψυχαγωγικου προγράμματος του καναλιού Ράνια Ματαφιά, μαζί με τον γενικο διευθυντη προγραμματος και εμπορικό διευθυντή του Epsilon Μένιο Φουρθιώτη και με τους στενούς τους συνεργάτες, βρίσκονται καθημερινά σε πολύωρες συσκέψεις προκειμένου να σχεδιάσουν με κάθε λεπτομέρεια ότι ακριβώς θα έρθει στους δέκτες μας από Σεπτέμβρη.

Σήμερα ,λοιπόν, η Ράνια Ματαφιά είχε φροντίσει να συγκεντρώσει στις εγκαταστάσεις του καναλιού όλη την νέα τηλεοπτική παρέα της Ναταλίας, έτσι ώστε να προχωρήσουν στα πρώτα δοκιμαστικά.

Οι πάντες ήταν συνεπείς σε αυτό το ραντεβού με πρώτη απ ΄όλους βεβαίως-βεβαίως την ίδια την Ναταλία. Οσο για το ποια είναι η βασική τηλεοπτική συντροφιά της γνωστής παρουσιάστριας; Ο Δημήτρης Μηλιόγλου ο οποίος φέτος στο πλευρό της δικής μας εδώ Τατιάνας κατάφερε να κάνει την διαφορά, ο Λάκης Γαβαλάς, η Ελενα Ασημακοπούλου και η Χριστίνα Μουστάκα.

Η Ναταλία υπό το άγρυπνο πάντα βλέμμα της Ράνιας Ματαφιά που βρισκόταν και στο πλατό και στο κοντρόλ και… παντού την ίδια ακριβώς στιγμή – μόνο εκείνη ξέρει πως το πετυχαίνει αυτό – φρόντισε να χαλαρώσει τους πάντες και να τους κάνει να αιστανθούν άνετα.

Αλλωστε η Ναταλία ξέρει καλά την τέχνη του πως να κάνεις τον άλλο να ξεκουμπώσει και να δημιουργηθεί μία ωραία ατμόσφαιρα. Ξέρει καλά πως να δημιουργεί πετυχημένες παρέες δίπλα της γιατί είναι ακομπλεξάριστη και χορτάτος άνθρωπος και σε ότι έχει να κάνει με την επιτυχία, αλλά και με την προβολή γενικότερα.

Το δοκιμαστικό ξεκίνησε και προχώρησε χωρίς προβλήματα, ώσπου έφτασε η στιγμή να ολοκληρωθεί και οι πάντες έμειναν κατενθουσιασμένοι. Γιατί έγινε σου λέει αυτό το μαγικό… τσίκι-τι-γκλον και υπήρξε απίστευττη χημεία.

Σκέψου δηλαδή τι θα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μέχρι τη μέρα της πρεμιέρας και μετά από το… μπαράζ δοκιμαστικών που θα έχει προηγηθεί.

Μην ξεχνάς, πως σε αυτή την οικεία, ζεστή, άμεση εικόνα και σε αυτή την παρείστικη φιλοσοφία της Ναταλίας Γερμανού έχει βασιστεί και όλο το κανάλι και αποφάσισε να εμπιστευθεί στα δικά της χέρια την καθημερινή, μεσημεριανή του ζώνη, την ζώνη 1.00 με 4.00 το μεσημέρι.

Για να δούμε, για να δούμε…


Read More

And More