Μοναδική καλοκαιρινή προσφορά από το Afroessa της Σαντορίνης για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο!

Το ξενοδοχείο το οποίο γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες των πελατών του και το οποίο σέβεται τις δυσκολίες των καιρών, επανέρχεται με μία μοναδική προσφορά για αυτό το καλοκαίρι, θέλοντας να επιβραβεύσει τους ανθρώπους που το εμπιστεύονται τόσα χρόνια καθώς και εκείνους που προγραμματίζουν το ταξίδι τους για τον πανέμορφο προορισμό της χώρας μας, τη Σαντορίνη!

Ο σχεδιασμός του ταξιδιού σας γίνεται ακόμα πιο εύκολος πλέον, καθώς από τις 16 Ιουλίου έως και τις 10 Αυγούστου, μπορείτε να μπείτε στο site του Afroessa (www.afroessa.com/) και να κλείσετε online το δωμάτιο της αρεσκείας σας με έκπτωση 15%! Το διασημότερο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης δεν είναι απλά ένα όνειρο, αλλά πραγματικότητα καθώς όλοι οι πελάτες του Afroessa μπορούν να το απολαύσουν από το μπαλκόνι του δωματίου τους, εξοικονομώντας παράλληλα μέρος από τα έξοδα των διακοπών τους.

Η μοναδική αυτή προσφορά του ξενοδοχείου, ισχύει για οποιαδήποτε κράτηση πραγματοποιηθεί στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και αφορά σε ημέρες διαμονής από Δευτέρα έως και Παρασκευή (εκτός Σαββατοκύριακου), ενώ μπορείτε να κλείσετε το δωμάτιο που επιθυμείτε βάσει της διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου, αφού προηγουμένως επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του Afroessa για να επαληθεύσετε την έκπτωση που έχετε στην διάθεσή σας.

Αναζητήστε τις ξεχωριστές υπηρεσίες και ανέσεις του Afroessa και ανακαλύψτε τα standard studios, standard deluxe studios και διαμερίσματα των δύο ατόμων, σε συνδυασμό με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, την ποιότητα και τον ρομαντισμό που αναζητάτε στις φετινές σας διακοπές και τη μοναδική θέα της Καλντέρας από το Ημεροβίγλι. Το ξενοδοχείο που πρόσφατα τιμήθηκε με το Πιστοποιητικό Αριστείας από το TripAdvisor, είναι πάντα στην διάθεσή σας και μέσω της εταιρικής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης του, στο facebook: facebook.com/AfroessaHotel με την εξυπηρέτηση να γίνεται ακόμα πιο εύκολη και άμεση για όλους.

Read More

And More