Μόνικα Μπελούτσι: Η βόλτα της Ιταλίδας σταρ στη Θεσσαλονίκη – Φρενίτιδα για μία φωτογραφία

Στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται το τελευταίο 24ωρο η Μόνικα Μπελούτσι, με αφορμή το Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Η Ιταλίδα σταρ βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου στη συμπρωτεύουσα, με τους θαυμαστές της να σπεύδουν για να φωτογραφηθούν μαζί της.

Το πρωί της Πέμπτης 9/11, στη συνέντευξη Τύπου, η Μόνικα Μπελούτσι μίλησε για την τιμή που ένιωσε ενσαρκώνοντας τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας, για τη σύνδεση που αισθάνθηκε, καθώς και στη σημασία του να μετουσιώνει κανείς το πάθος του στη δουλειά του.

«Χάρηκα πολύ που ήμουν μέρος αυτού του πρότζεκτ. Για μένα σημαίνει πάρα πολλά που βρίσκομαι σε αυτό το φεστιβάλ και το ευχαριστώ πραγματικά. Είμαι ευγνώμων που ενσάρκωσα τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας. Η Κάλλας ήταν μία ντίβα αλλά και μία γυναίκα με απλή καρδιά, στην ταινία άλλωστε εντοπίζουμε τη Μαρία μέσα στην Κάλλας. Ήταν μία από τις πιο όμορφες στιγμές μου, καθώς η Κάλλας ήταν Ελληνίδα και ήταν πολύ σημαντικό για μένα που με δέχθηκε το κοινό», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Και με την ταινία για τη Μαλένα και με την Κάλλας αναφερόμαστε σε γυναίκες που προσπαθούν να επιβιώσουν σε ένα κόσμο για άνδρες. Όταν μπήκα στον κινηματογράφο, ήδη δούλευα ως μοντέλο οπότε ήμουν ήδη ενήλικη και ίσως ήξερα να καταλαβαίνω περισσότερο τους ανθρώπους και έτσι με προστάτευσα γιατί αλλιώς είναι δύσκολο», πρόσθεσε στη συνέχεια η Μόνικα Μπελούτσι.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου η Μόνικα Μπελούτσι, επισκέφθηκε τους χώρους του Φεστιβάλ Κινηματογράφου που βρίσκονται στο λιμάνι, όπου την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Όπως θα δεις στα στιγμιότυπα, ήταν ντυμένη στα μαύρα, ενώ έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη.

Δες τις φωτογραφίες

Η Ιταλίδα σταρ αποθεώθηκε από τον κόσμο, ο οποίος αδημονούσε για μία φωτογραφία με την Ιταλίδα σταρ.

Σε λίγες ώρες, η Μόνικα Μπελούτσι, θα τιμηθεί από το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με τον «Χρυσό Αλέξανδρο» για τη συνολική προσφορά της στον κινηματογράφο.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More