Μόνο έτσι θα μπορούσε να γιορτάσει τα γενέθλιά του ο Ηλίας Ψινάκης [pics]

Από τα πιο ξεχωριστά γενέθλια ήταν τα φετινά για τον Ηλία Ψινάκη αφού συνέπεσαν με το Πάσχα. Έτσι, ο Δήμαρχος Μαραθώνα είχε διπλό λόγο για να γιορτάσει και φυσικά το έκανε. Πέρασε τις ημέρες αυτές με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει. Ανάμεσα σε αυτά που έκανε ήταν και μια πτήση με ελικόπτερο μέχρι τις Σπέτσες. Σημειο εκκίνησης ήταν ο Παρνασσός όπου πέρασε τις προηγούμενες ημέρες και φυσικά έκανε και ανάσταση.

Ο Ηλίας Ψινάκης δεν παρέλειψε να μοιραστεί ένα βίντεο από την πτήση του με το ελικόπτερο αλλά και από το εντυπωσιακό τραπέζι της Κυριακής καθώς και τις πρωτότυπες λαμπάδες που είχε εκείνος και η παρέα του στην Ανάσταση.

https://www.instagram.com/p/BhULWfHAsbg/?taken-by=iliaspsinakis

Ο Ηλίας Ψινάκης απολαμβάνει τις μαζώξεις με φίλους και φροντίζει μέσα στο χρόνο να κάνει συχνά αποδράσεις για να περνά χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/BhUKHzoA4AI/?taken-by=iliaspsinakis

Ειδικά στα γενέθλιά του δεν θα μπορούσε να μην τα γιορτάσει μαζί τους. “Αν μου λέγανε ότι στα 70 θα έπαιρνα τα γερατειά μου να πάω στους φίλους μου να μου πουν «παραπολύχρονος» δεν θα το πίστευα…” σημίωσε ο Ηλίας Ψινάκης στην φωτογραφία που μοιράστηκε στο instagram λίγο πριν αναχωρήσει για τις Σπέτσες.

https://www.instagram.com/p/BhTrYpAAIxB/?taken-by=iliaspsinakis

https://www.instagram.com/p/BhR6XmLgxAy/?taken-by=iliaspsinakis

Read More

And More