Αποκλειστικό

GNTM – Ραφαέλα Ροδινού: Αυτή είναι μία από τους 20 παίκτες του τέταρτου κύκλου – Φωτογραφίες από τη ζωή της

Ο τέταρτος κύκλος του GNTM είναι προ τον πυλών, με την πρεμιέρα του σόου μοντέλων να έχει δρομολογηθεί για την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 21.00. Για ακόμα μία σεζόν, το ενδιαφέρον του κοινού είναι αμείωτο για την εκπομπή του Star Channel που φέτος θα επιστρέψει ανανεωμένη.

Όπως και την περσινή σεζόν, έτσι και φέτος, δέκα αγόρια και δέκα κορίτσια θα περάσουν από τις οντισιόν, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους κριτές –όχι πια με τη Βίκυ Καγιά, αλλά με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου– και θα καταλήξουν στο σπίτι του Greece’s Next Top Model.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, ένα από τα δέκα κορίτσια που αναμένεται να κλέψουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού είναι η Ραφαέλα Ροδινού. Ως επαγγελματία μοντέλο, χορεύτρια και performer περιγράφει το νεαρό κορίτσι τον εαυτό της στο bio της στο Instagram και ήδη διαγωνίζεται μαζί με 19 ακόμη υποψήφιους που θέλουν σίγουρα να κερδίσουν την πρώτη θέση.

Η Ραφαέλα Ροδινού έχει καταγωγή από το Ρέθυμνο, λατρεύει τα ταξίδια και τη μουσική, ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα της. Διατηρεί προφίλ και στο tik tok, ενώ έχει δουλέψει με τον Δημήτρη Στρέπκο για την καμπάνια των Celebrity Skin.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Strepkos (@celebrityskinstrepkos)

Δες φωτογραφίες από το Instagram της:

@raphaela_rodinou

🙈🙈🍼🍼##babygirl ##cute ##babychallenge

♬ I Promise! – Chris

Read More

And More