My Style Rocks: «Θεατρική» πρόταση γάμου στα γυρίσματα του reality μόδας

Το κλίμα ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks είναι ιδανικό με τον Δημήτρη Σκουλό, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Στέλιο Κουδουνάρη να μη σταματούν τα πειράγματα ακόμα και την ώρα του γυρίσματος.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τρύπωσε στα backstage του σημερινού επεισοδίου και σας εξασφάλισε φωτογραφίες από την πιο «θεατρική» πρόταση γάμου που έκανε ο Στέλιος Κουδουνάρης στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Λίγο πριν την έναρξη του γυρίσματος ο γνωστός σχεδιαστής αστειευόμενος γονάτισε μπροστά της προσφέροντας μία ανθοδέσμη για να της δείξει στη συνέχεια κι ένα κουτάκι με δαχτυλίδι.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του My Style Rocks Gala:

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα εντυπωσιακό Gala καθώς οι εμφανίσεις θα έχουν θέμα red carpet σε μουσικά βραβεία. Πώς μπορεί να ξεχωρίσει μία fashionista σε μία τέτοια περίσταση; Τα concept που παρουσιάζονται ποικίλουν, από τραγουδίστρια έως απλή καλεσμένη, ποιο είναι εκείνο που θα κερδίσει τις εντυπώσεις;

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης περιμένουν να δουν ιδιαίτερες εμφανίσεις που θα αναδείξουν τις διαφορετικές προσωπικότητες των διαγωνιζόμενων. Μια εμφάνιση μπορεί να βελτιωθεί με απλές κινήσεις και ο Στέλιος Κουδουνάρης σηκώνεται από τη θέση του αναλαμβάνοντας δράση!

Τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει μία εμφάνιση κιτς; Πού βρίσκεται το όριο ανάμεσα στην έμπνευση και στην αντιγραφή;

Read More

And More