O Βασίλης Μπουζιώτης μέσα από τα μάτια της φίλης του, Μαίρης – Όσα είπε στο TLIFE για τον ξαφνικό θάνατό του

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει στον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο ο ξαφνικός θάνατος του Βασίλη Μπουζιώτη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλευόταν τους τελευταίους δύο μήνες στο νοσοκομείο, όπου χθες, 9 Αυγούστου, άφησε την τελευταία του πνοή. Μια μέρα πριν από τα 54α γενέθλιά του, ο Βασίλης Μπουζιώτης “έφυγε” από τη ζωή, βυθίζοντας τα αγαπημένα του πρόσωπα στο πένθος.

Μία από τις πιο στενές φίλες του, η δημοσιογράφος Μαίρη Αυγερινοπούλου, μίλησε στο TLIFE για τον “Μπούμπη” της, όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούσε. Ούσα βαθιά στενοχωρημένη γι’ αυτή την απώλεια, η ίδια ανέφερε αρχικά: 

“Έχασα έναν πολύ στενό φίλο μου, έναν άνθρωπο με τον οποίο συμπορευόμουν. Ήταν η καθημερινότητά μου. Ήταν ένας έντονος, παθιασμένος άνθρωπος. Δούλευε πάρα πολύ, έψαχνε μονίμως τα “αποκλειστικά”, λάτρευε τη δουλειά του, λάτρευε το θέατρο. Προτεραιότητα στη ζωή του ήταν η μητέρα του, την οποία έχασε πριν από τέσσερα χρόνια”. 

Ο Βασίλης Μπουζιώτης εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από δύο μήνες για μια επέμβαση χολής, όμως – δυστυχώς – δεν κατάφερε να πάρει εξιτήριο λόγω κάποιων προβλημάτων που του παρουσιάστηκαν.  “Πήγε να κάνει μια επέμβαση χολής και μετά, δεν έχουμε καταλάβει τι ακριβώς συνέβη. Κάτι έγινε στο πάγκρεας, έμεινε δύο μήνες στην εντατική και πέθανε”, εξηγεί η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Η σχέση τους έμοιαζε με αυτή που έχουν τα αδέρφια, αφού μετά από κάθε διαπληκτισμό, οι δυο τους ήταν και πάλι μονιασμένοι. “Στον Βασίλη Μπουζιώτη θαύμαζα την επιμονή του. Τσακωνόμασταν κάθε ημέρα, τον έπιαναν τα “κολλήματά” του, οι εμμονές του. Τέλειωνε εκεί πέρα και μετά πηγαίναμε παρακάτω. Πώς είναι τα αδέλφια; Έτσι…”, εξομολογείται η γνωστή δημοσιογράφος.

 

Αναφερόμενη στην τραγική είδηση του θανάτου του Βασίλη Μπουζιώτη, η Μαίρη Αυγερινοπούλου συγκινεί: “Δεν θέλω να το πιστέψω. Είχαμε μια σχέση ζωής. Θα μου λείψει ο Βασίλης, ένας άνθρωπος στον οποίο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, ήξερα ότι, ό,τι και αν μου έλεγε, το έλεγε με απεριόριστη αγάπη. Δεν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις ανάμεσά μας. Θα μου λείψει ο φίλος μου. Είναι πολύ άσχημο αυτό που συνέβη”. 

Read More

And More