The Bachelor 2: Ποια είναι η Έλενα που… “λιώνει” για τον Αλέξη Παππά; Φωτογραφίες από τη ζωή της

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του “The Bachelor 2” έχει ξεκινήσει, με τα πρώτα επίσημα trailer να βρίσκονται στον αέρα του Alpha. Ο Αλέξης Παππάς είναι ο δεύτερος Bachelor και όλοι περιμένουν να δουν τον γνωστό ηθοποιό σε ρόλο… εργένη.

21 γυναίκες μπήκαν στο σπίτι του reality της αγάπης, προκειμένου να γνωρίσουν, να διεκδικήσουν και να γοητεύσουν τον Mr Bachelor. Ωστόσο, μία είναι εκείνη που θα καταφέρει να ξεχωρίσει και να κερδίσει τελικά μία θέση στην καρδιά του. Τα γυρίσματα του reality της αγάπης έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι και έτσι όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου.

Σε ένα από τα trailer, μάλιστα, που έχουν κυκλοφορήσει, βλέπουμε τον Αλέξη Παππά να συναντά για πρώτη φορά τις γυναίκες που θα τον διεκδικήσουν ενώ στη συνέχεια παίρνουμε μια γεύση από τα πρώτα επεισόδια. Η μάχη αναμένεται δύσκολη, με τις εντάσεις, τις ζήλιες και τους διαπληκτισμούς να αποτελούν συχνό φαινόμενο ανάμεσα στις συμμετέχουσες. 

Το TLIFE βρήκε και σου παρουσιάζει ένα από τα κορίτσια που μπήκαν στο “The Bachelor 2”, προκειμένου να γνωρίσουν και να κερδίσουν με την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά τους τον Αλέξη Παππά. Ο λόγος για την 28χρονη Έλενα, η οποία κατάγεται από την Κύπρο και τα τελευταία χρόνια ζει στην Ελλάδα.

Η Έλενα έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο marketing στο University of Derby στην Αγγλία. Παράλληλα, έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, συμμετέχοντας έπειτα σε εκπομπή καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ έχει ασχοληθεί και με το modeling.

Σε λίγες ημέρες, η ίδια θα συστηθεί στο κοινό ως ένα από τα κορίτσια του “The Bachelor 2”, όμως πέρυσι είχε δηλώσει συμμετοχή και στο Big Brother. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είχε ισχυριστεί η ίδια, η παραγωγή του γνωστού reality την είχε αρχικά επιλέξει να μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, με την Έλενα να μην κρύβει τον εκνευρισμό της και να ξεσπά.

Πλέον, αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η 28χρονη Έλενα είναι έτοιμη να ζήσει τον έρωτα μέσα στο σπίτι του “The Bachelor 2”.

Δες φωτογραφίες από τη ζωή της:

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

Read More

And More