Exclusive

The Masked Singer: Το TLIFE στα παρασκήνια του σόου – Έτσι προετοιμάζονται οι τέσσερις κατάσκοποι

Το The Masked Singer «μετακόμισε» σε άλλη ημέρα και το βράδυ του Σαββάτου 21/5, στο έκτο επεισόδιο του σόου του ΣΚΑΪ, θα παρακολουθήσουμε πολλές εκπλήξεις!

Η αναζήτηση για το ποιος βρίσκεται πίσω από την κάθε μάσκα συνεχίζεται, με τους τέσσερις detectives, Νίκο Μουτσινά, Αθηνά Οικονομάκου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Θοδωρή Μαραντίνη να κάνουν απίθανες «μαντεψιές»!

Το TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια του The Masked Singer κι εξασφάλισε backstage φωτογραφίες από την προετοιμασία των κατασκόπων. Με διάθεση στα… ύψη και όρεξη για να ανακαλύψουν ποιοι βρίσκονται πίσω από τα εντυπωσιακά perfomances, οι τέσσερις detectives πόζαραν στον φωτογραφικό φακό!

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες από τα παρασκήνια:

Τι θα δούμε στο The Masked Singer

Μια νέα Μάσκα έρχεται στη σκηνή για να δροσίσει τον παρουσιαστή και τους Detectives! Ο Σάκης Ρουβάς παίρνει στα χέρια του την Magic Eight Ball που φέρνει μαζί της και οι Νίκος Μουτσινάς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου και Θοδωρής Μαραντίνης θέτουν τα πιο καυτά ερωτήματα! Πώς απαντά η μαγική… μπάλα;

Ακόμα, οι Men in Black να φέρνουν στο πλατό όσα παράγγειλαν ηλεκτρονικά οι Μάσκες για να βοηθήσουν το έργο των Detectives.

Τι αίσθηση προκαλούν οι αγορές τους; Υπάρχουν Μάσκες που ασχολούνται με τη γυμναστική, άλλες με τη διακόσμηση ή με τη φωτογραφία. Κάποιες Μάσκες όμως έρχονται με πιο… πικάντικη διάθεση. Ποια δηλώνει «Sorry Girls I’ m taken»;

Για μία ακόμα φορά οι Μάσκες εντυπωσιάζουν με τις ερμηνευτικές τους ικανότητες στη σκηνή του The Masked Singer με απρόσμενες επιλογές τραγουδιών και συναρπαστικά performances που ξεσηκώνουν τους Detectives!

Στο τέλος της βραδιάς όμως, μία Μάσκα θα πρέπει να αποχωρήσει και αυτή τη φορά κανένας από τους Detectives δεν είναι έτοιμος για το πρόσωπο που θα αντικρίσει!

Read More

And More