Α. Παλαιολόγου: Φωτογραφίζεται πριν τον γάμο για γνωστό σχεδιαστή! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αγνώριστη είναι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στη φωτογράφιση που έκανε για τις δημιουργίες του Δημήτρη Στρέπκου και τους Celebrity Skin. Η ταλαντούχα ηθοποιός λίγο πριν ντυθεί νυφούλα, γίνεται μοντέλο και φωτογραφίζεται σαν μεγάλη diva του Χόλιγουντ. Το TLIFE σου εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες της γνωστής ηθοποιού.
Φορώντας μερικές από τις δημιουργίες της χειμερινής collection των Celebrity Skin, που θα παρουσιαστούν στο Athens Exclusive στις 24 Οκτωβρίου, η γνωστή ηθοποιός ποζάρει με τον αέρα της ντίβας δημιουργώντας ένα μοναδικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίος ο χαρακτηρισμός “μούσα” που της δίνει ο γνωστός σχεδιαστής.

“Η Αλεξάνδρα εκτός της φιλίας μας, είναι μία γυναίκα συγκλονιστικά όμορφη με ένα αέρα κλασάτο. Στοιχεία που ταιριάζαν απόλυτα με το concept της φωτογράφισης που ήταν να ενσαρκώσει μία diva του hollywood. Μου αρέσει πολύ ως γυναίκα και πιστεύω πως η ομορφιά της δεν έχει φωτογραφηθεί όσο θα έπρεπε κι αυτό θέλαμε να αναδείξουμε και μέσα από την φωτογράφιση”, ανέφερε ο Δημήτρης Στρέπκος σε συνέντευξή του στο TLIFE.
Η γνωστή ηθοποιός πάντως φαίνεται να είναι σε μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού εκτός από τις επαγγελματικές της επιτυχίες και τα πρωτότυπα projects στα οποία συμμετέχει, ετοιμάζει και τις τελευταίες λεπτομέρειες για το γάμο της.

Η λαμπερή τελετή θα γίνει τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στο Island, όπου επέλεξε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Βαγγέλη Μητρογιάννη. Κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης και μετά τη γαμήλια τελετή θα ακολουθήσει δεξίωση για τους φίλους του ζευγαριού.

Read More

And More