Α. Βλοντάκης – Κ. Στεργιάδου: Σε ένα σπίτι γεμάτο παιδιά βρίσκουν πάντα χρόνο να είναι ζευγάρι!

Η σχέση τους μετράει περίπου 11 χρόνια αλλά παραμένουν ακόμα το ίδιο ερωτευμένοι όπως στις αρχές! Ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου αποτελούν πρότυπο ζευγαριού αφού καταφέρνουν να έχουν έναν ιδανικό γάμο και μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια.

Ο πολίστας αισθάνεται ζευγάρι με το πρώην μοντέλο και μόνο τα παιδιά του θυμίζουν ότι είναι παντρεμένοι. Ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα ! “Δεν θέλω να την δω ως σύζυγο ή νοικοκυρά. Η γυναίκα μου είναι η γκόμενά μου”, είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ενώ η Κορίνα τόνισε πως είναι σπουδαίο να ξυπνάει δίπλα στον άνθρωπό της.

Το σπίτι τους είναι συνεχώς γεμάτο από τις φωνούλες των δύο κοριτσιών και του γιου τους. Έκαναν οικογένεια σε μικρή ηλικία και αυτό είναι καλό γιατί έχουν τις αντοχές και την υπομονή να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που προκύπτουν. Αν και οι περισσότερες στιγμές είναι όμορφες αφού θεωρούν σπουδαίο να ζουν για τα παιδιά τους!

Φροντίζουν να περνάνε πολλές ώρες οικογενειακά και να κάνουν πράγματα με τα παιδιά. Πολλές φορές τους έχουμε δει να πηγαίνουν σε θεατρικές παραστάσεις ή να απολαμβάνουν κυριακάτικες βόλτες στη Γλυφάδα! Παρόλα αυτά, καταφέρνουν πάντα να ξεκλέψουν λίγο χρόνο για να βγουν οι δυο τους ή με καλούς φίλους.

Το TLIFE τους συνάντησε να κάνουν βόλτα με την μηχανή στους δρόμους της Γλυφάδας αλλά και να απολαμβάνουν το καφέ τους σε γνωστό στέκι των Νοτίων Προαστίων με την παρέα τους. Απλά ντυμένοι και ιδιαίτερα ευδιάθετοι συζητήσουν με τους φίλους τους και έδειχναν να περνάνε καλά!

Read More

And More