Άγγελος Διονυσίου στο TLIFE για τη γέννηση του εγγονού του: «Το είδα για πρώτη φορά και συγκινήθηκα»

Ο Άγγελος Διονυσίου έγινε παππούς μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και η ευτυχία του δεν κρύβεται. Ο γνωστός τραγουδιστής – γιος του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου – απέκτησε το πρώτο του εγγόνι από τον γιο του Στράτο και τη σύζυγό του Ερωφίλη.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο TLIFE, και υιοθετώντας τη γνωστή φράση που λέει ο λαός ότι «του παιδιού μου το παιδί, είναι δυο φορές παιδί μου», ο Άγγελος Διονυσίου δηλώνει συγκινημένος με τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας.

Οι πρώτες δηλώσεις στο TLIFE

«Όπως λένε και οι παλιοί, του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου. Είναι κάτι πρωτόγνωρο και για μένα γιατί είναι το πρώτο μου εγγονάκι. Όλα πήγαν καλά στη γέννα και για το μωρό και για τη νύφη μου. Δόξα τω Θεώ.

Πήγα και το είδα στο μαιευτήριο λίγες ώρες μετά τη γέννα. Είδα για πρώτη φορά το εγγόνι μου και συγκινήθηκα. Θα πάρει το όνομά μου ο μικρός, Άγγελος, είναι όλα τα καλά μαζί πάνω σε αυτό το παιδί» εξομολογείται στο TLIFE ο Άγγελος Διονυσίου.

Θρησκευτικός γάμος και βάφτιση μαζί

Σε ερώτηση για το αν γνωρίζει πότε θα κάνουν τον θρησκευτικό γάμο ο γιος του με την νύφη του, ο γνωστός τραγουδιστής απαντά:

«Αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσουν οι δυο τους ως ζευγάρι. Πιστεύω όμως ότι ίσως κάνουν και θρησκευτικό γάμο μαζί με την βάφτιση του μικρού Άγγελου». (Ο Στράτος Διονυσίου, ο νεότερος με τη γυναίκα της ζωής τους είχαν κάνει πολιτικό γάμο)

Το σίγουρο είναι ότι ο Άγγελος Διονυσίου θα είναι ένας καταπληκτικός παππούς!

Read More

And More